VOSTOK Отговорено Май 23, 2006 Отговорено Май 23, 2006 И това ще се случи, рано или късно С такава китара не може поне е да не дрънвам тук-там, като Елвис някак така :green: Цитирай
musicman Отговорено Май 23, 2006 Автор Отговорено Май 23, 2006 Рафо, що се отказа от Епито?Да не си взе нова брадва? Ти не си чел внимателно предишните постове Разбира се,че ще взема нова, даже я чакам да пристигне всеки момент. Данчо не се майтапи че съм го изнудил Цитирай
Nikifena Отговорено Май 23, 2006 Отговорено Май 23, 2006 Със здраве Мъро, пък като се засечем на берковицата, пак ще се черпим люта домашна берковска ракия (признай, че беше готина ракията миналата година) Цитирай
kokowoz Отговорено Май 23, 2006 Отговорено Май 23, 2006 Пичове, изключително щастлив съм да се похваля с 2 нови (на практика - от днес и двете) придобивки: Придобивка1: Новата ми китара: Epiphone Les Paul Studio. Ха честито, със здраве да си я ползва6 Късметлия си Как ми се иска и аз да притежавам такава красавица ама засега нямам късмет Успех в на4инанията Цитирай
Jordan_J Отговорено Май 23, 2006 Отговорено Май 23, 2006 Рафо, що се отказа от Епито?Да не си взе нова брадва? Ти не си чел внимателно предишните постове Разбира се,че ще взема нова, даже я чакам да пристигне всеки момент. Данчо не се майтапи че съм го изнудил Честито от мен и на ВОСТОК и на Рафо Китарата на Рафо ве4е всеки момент ще е в БГ, та ще има повод да почерпи конкретно! Но аз да кажа честито предварително, че да съм първи, който е казал! Цитирай
Mephistofel Отговорено Май 23, 2006 Отговорено Май 23, 2006 Честито и на двамата,със здраве да си ги ползвате! Пък и да се обадите да ги полеем! Е,не с лейката,де... Цитирай
Jordan_J Отговорено Май 24, 2006 Отговорено Май 24, 2006 (Редактирано) Днес получих Avalon VT737sp Честито, Сашко! Чудесен лампов преамп/компресор! Ще го чуя при теб като се прибера тия дни! Редактирано Май 24, 2006 от visiondann Цитирай
YJM Отговорено Май 24, 2006 Отговорено Май 24, 2006 (Редактирано) Здравейте на всички. Ето и моята последна придобивка Модел RG550, махагоново тяло, seimor duncan JB заден адаптер. Ако някой е ползвал такава и има впечатления, нека да ги сподели. Офтопик - исках да мусна темата в раздел ФУКНЯ, но нещо се обърках. Нека модераторите ми преместят поста. Редактирано Май 24, 2006 от YJM Цитирай
TONY Отговорено Май 24, 2006 Отговорено Май 24, 2006 Да си жив и здрав и с кеф да я ползваш! човече това е пушка отвсякъде! даже направо топ! избрал си страхотен инструмент - няма нужда от съмнения. Цитирай
LOE Отговорено Май 24, 2006 Отговорено Май 24, 2006 Мене не ми харесва винтич стила, но като материали и хардуер всичко е супер. Честито! Цитирай
YJM Отговорено Май 24, 2006 Отговорено Май 24, 2006 Много благодаря Честно казано и аз предпочитах нещо по-лъскаво, но май-звука е най-важен. Цитирай
Sieger Отговорено Май 24, 2006 Отговорено Май 24, 2006 (Редактирано) Имам почти същата красавица и просто нямам думи... На доста китари съм свирил, но тази е просто за мен... Много стабилен флойд (разбира се при адски сериозни издевателства малко бяга/, китарата ми датира от около '95 година и не съм сменял нито потенциометри нито нищо /Japanска му работа/... Мисля обаче да сменям прагчетата скоро време. Няма да съжаляваш!!! Честита! едит: Оу да! Ще откриеш предимствата на mapple фингърборда съвсем скоро! Какъво ще свириш на нея? Редактирано Май 24, 2006 от Sieger Цитирай
musicman Отговорено Май 24, 2006 Автор Отговорено Май 24, 2006 Честито колега ама си има тема за такива неща -> ФУКНЯ Цитирай
Recommended Posts