Slash's Snakepit Отговорено Ноември 4, 2008 Отговорено Ноември 4, 2008 след 10на години събиране стигнах дотук: http://www.snimka.bg/photo.php?photo_id=8722612 http://www.snimka.bg/photo.php?photo_id=8722613 с (copy/paste) ще се отворят със сигурност ако не работят линковете дирекно. Цитирай
ultramega Отговорено Ноември 4, 2008 Отговорено Ноември 4, 2008 ^Готина селекция, заслужавало си е 10-те години събиране Цитирай
preIbanez Отговорено Ноември 4, 2008 Отговорено Ноември 4, 2008 ^^...леле...айде да ходиме на джем у вас... ...да са ти живи и здрави...и да ги скъсваш от свирене 10х10 години още...а ГАРЛАНДА по какви схеми е ако не е тайна...може на ЛС...че ГАРЛАНД са ми мания нещо...и скоро мисля да похваля с нов... Цитирай
Ignos Отговорено Ноември 8, 2008 Отговорено Ноември 8, 2008 Наистина е много красива, честито! Цитирай
SomeoneElse Отговорено Ноември 8, 2008 Отговорено Ноември 8, 2008 AXE, къде точно в "Младост" живееш!? Цитирай
Tomcat Отговорено Ноември 8, 2008 Отговорено Ноември 8, 2008 Ето ги и мойте китари хич не са нови по-стари са от мен =Д Цитирай
sasog Отговорено Ноември 8, 2008 Отговорено Ноември 8, 2008 @Axe ехххххх, останаха ми очичките на нея Супер е, да я скъсаш от свирня Цитирай
kirk-hammett Отговорено Ноември 8, 2008 Отговорено Ноември 8, 2008 Много яка AXE със здраве да си я ползваш Цитирай
dip4ikov Отговорено Ноември 9, 2008 Отговорено Ноември 9, 2008 Айде и аз най-накрая да се похваля с нещо.Мисля че няма нужда от снимки всички ги знаете: 1.Dunlop Crybaby 2.Boss DS-1 П.П.Ще кача снимки когато пристигнат оставащите придобивки! Цитирай
kolio_k Отговорено Ноември 9, 2008 Отговорено Ноември 9, 2008 @anadem - Това не е ли Gibson LP Standard Faded, преди имах такава, беше лекичка, много удобна и имаше страшен саунд, както и 60ски, по плосък и тънък гриф. Честито и със здраве Цитирай
anadem Отговорено Ноември 9, 2008 Отговорено Ноември 9, 2008 ^ Абсолютно вярно бях изпуснал да напиша, че е faded . Наистина китарката е удобна и саунда е трепач, за грифа обаче не съм 100% сигурен дали е 60-ски на мен ми се вижда не особено тънък. От друга страна не съм пипал ЛП с 50-ски гриф за да мога да съм сигурен . Иначе faded финиша страшно много ме радва и тук там има нарочно направени белези като от удар, въобще мания голяма. Някой друг беше питал по-рано в темата - китарата не е нова, но почти не е свирено на нея, според guitar dater project е произведена на 19 май 2005 г. Цитирай
Am-I-Evil Отговорено Ноември 9, 2008 Отговорено Ноември 9, 2008 @Axe - ... SHOOT ME! ... Again Догодина ще си поръчам такава и ще я върна ако не е по-красива! ... Или поне колкото тази. Цитирай
badValue Отговорено Ноември 10, 2008 Отговорено Ноември 10, 2008 Да си кажа и аз РАДОСТТА ... 12ката вече ми е с масивна горна дъска от СЪБОТА Cort - Earth 70-12 П.П. благодарско на "колегата" ,който ми помогна и я пипна и той в магазина Цитирай
Recommended Posts