TONY Отговорено Април 28, 2006 Share Отговорено Април 28, 2006 честито Данчо а сега сподели мнение аз непрекъснато ги хваля тия епита- ти като човек - който е видял бая китари давай - споделяй - това трябва да е един от най добрите им модели Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Jordan_J Отговорено Април 28, 2006 Share Отговорено Април 28, 2006 честито Данчоа сега сподели мнение аз непрекъснато ги хваля тия епита- ти като човек - който е видял бая китари давай - споделяй - това трябва да е един от най добрите им модели Мерси! Прав си за това, 4е е много силен модел (бих казал - най-силния). Това е аналога на Gibson SUPREME. Не съм фен на тази марка, но се наложи да попрегледам малко Невероятно красив инструмент (както и @Паскалеро 6те сподели) Много удобен, и зву4и наистина прекрасно ... Досега я тествах на един Marshall head + 4x12" cabinet 1960A ... и мисля 4е зву4и по-добре от самплите (от Gibson Standard i Gibson SmartWood) в сайта на Гибсън Без изоб6то да преувели4авам Може би е от апаратурата, но зву4и прекрасно ... 4ерпенето - при първа въможност!! Няма да забравя! Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
TONY Отговорено Април 28, 2006 Share Отговорено Април 28, 2006 аз не знам дали да се хваля на от два дни имам копие на китарата която си се снимал ОЛП - аксис - просто попадна при мен като доплащане за маршала който продадох даже при размяната не я пробвах а след това останах доволен като за китайска е екстра изобщо имал съм китайски БС Рич, Епи а сега ОЛП и може да се каже че съм с добро мнение за китайците напредват пичовете и май ще изядат ориза на корейците Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
spotlight_kid Отговорено Април 28, 2006 Share Отговорено Април 28, 2006 честито Данчоа сега сподели мнение аз непрекъснато ги хваля тия епита- ти като човек - който е видял бая китари давай - споделяй - това трябва да е един от най добрите им модели Мерси! Прав си за това, 4е е много силен модел (бих казал - най-силния). Това е аналога на Gibson SUPREME. Не съм фен на тази марка, но се наложи да попрегледам малко Невероятно красив инструмент (както и @Паскалеро 6те сподели) Много удобен, и зву4и наистина прекрасно ... Досега я тествах на един Marshall head + 4x12" cabinet 1960A ... и мисля 4е зву4и по-добре от самплите (от Gibson Standard i Gibson SmartWood) в сайта на Гибсън Без изоб6то да преувели4авам ;) Може би е от апаратурата, но зву4и прекрасно ... 4ерпенето - при първа въможност!! Няма да забравя! супер инструмент.... да постнеш семпли Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Jordan_J Отговорено Април 28, 2006 Share Отговорено Април 28, 2006 (Редактирано) Апаратурата на която я пробвах (6тото не съм уто4нил) е: Marshall JCM2000 head + 4x12" cabinet 1960A ... Ако мога, 6те запи6а не6то в движение ... Все пак тая апаратура не може да зву4и ло6о Така както е тръгнало, май 6ефа на форума 6те я притежава скоро, 6тото ме запла6и с изгонване от форума ако не му я дам ;) Нямах избор ;) Каза, 4е 4ерпнята 6тяла да бъде от него, 6тото той е в БГ Пък и 6тото аз съм нямал време да и се нарадвам :green: :green: Редактирано Април 28, 2006 от visiondann Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
docc Отговорено Април 28, 2006 Share Отговорено Април 28, 2006 visiondan - очертава се "тежка банкетна ситуация"!Аз се сдобих днес с Adamas '98 Carbon Top. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Jordan_J Отговорено Април 28, 2006 Share Отговорено Април 28, 2006 visiondan - очертава се "тежка банкетна ситуация"!Аз се сдобих днес с Adamas '98 Carbon Top. Евала!! 4естито! Вси4ки Адамас (Адамс :)) са с карбон топ! Снимки пускай! 4е ако е онази с транспарент синьо-към сиво и с резбата по канта ... мале, мале !!! Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
docc Отговорено Април 29, 2006 Share Отговорено Април 29, 2006 Очевидно,тази седмица изтърпявам Great Берекет! Преди малко пристигна и дългоочакваната ESP MV USA Custom,произведена през 2001 от ESP USA Custom Shop. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Jordan_J Отговорено Април 29, 2006 Share Отговорено Април 29, 2006 Очевидно,тази седмица изтърпявам Great Берекет! Преди малко пристигна и дългоочакваната ESP MV USA Custom,произведена през 2001 от ESP USA Custom Shop. Са6ко 4естито! Ама айде снимките бе 4овек!! :green: :green: :green: Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Лелдорин Отговорено Април 29, 2006 Share Отговорено Април 29, 2006 @Лелдорин:Колко пари ти струва нещо, когато ти го подарят??? :read: повечко мненията на другите. @Visiondann - честито! аз по принцип питах колко пари струва една такава.явно не съм задал правилно въпроса за което се извинявам...искам и аз да ми подаряват такива китари не е честно Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
docc Отговорено Април 30, 2006 Share Отговорено Април 30, 2006 Колко пари ти струва нещо, когато ти го подарят??? Ами колкото ти излезе почерпката! Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Phreaker Отговорено Май 3, 2006 Share Отговорено Май 3, 2006 Взех си ето този усилвател.15вата,8инча говорител,драйв,винтидж,модерн ,ревърб и еквилайзер.Всичко това за 200лева! Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
LOE Отговорено Май 3, 2006 Share Отговорено Май 3, 2006 Най после отидох до динакорд да си купя преамп за микрофона, то това не е толкова похвално колкото че пропях* и за първи път записах вокали забележка * - пропях може би не е най-удачната дума която може да се употреби Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
wessy Отговорено Май 3, 2006 Share Отговорено Май 3, 2006 Shure Beta57A Behringer FCA202 DiMarzio PAF Pro Black/Regular Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Godrick Отговорено Май 5, 2006 Share Отговорено Май 5, 2006 Washburn - X series - black Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts