docc Отговорено Април 16, 2006 Share Отговорено Април 16, 2006 "Голямо Одобрение" за Axis-a! И да не си забравиш мисълта!(за черпенето) Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Jordan_J Отговорено Април 16, 2006 Share Отговорено Април 16, 2006 "Голямо Одобрение" за Axis-a!И да не си забравиш мисълта!(за черпенето) Мреси много! Няма ни6то да забравя ! ;) Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
NOmastrubation! Отговорено Април 17, 2006 Share Отговорено Април 17, 2006 Аз си взех 4исто нов Washburn D8 и много се кефя-замених старата и сега издевателствам върху нея!!! :guitar: :guitar: Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Telerig Отговорено Април 17, 2006 Share Отговорено Април 17, 2006 И така месец след като на дълго и на широко обсъдихме моите изисквания и това което ме влече като тон и дизайн, се роди новият ми усилвател от ръцете на Владо Балев. Това бебче звучи наистина страхотно и ще кача в най скоро време дема в Gmail да чуете...само да се оправя малко, че си контузих ръката. Вижте тук: Цък Надявам се модераторите ще ме извинят, че не слагам темата в раздел "хвалби", понеже имаше доста въпроси относно въпросният "митичен майстор" както го нарече един колега. Респект Владо ! Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Jordan_J Отговорено Април 17, 2006 Share Отговорено Април 17, 2006 Абе пи4, 6то не обявява6 ти за тези на4инания Много добре изглежда!! Много ми е интересно да го и 4уя!! Поздрави и със здраве да си го ползва6! Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Trysth Отговорено Април 17, 2006 Share Отговорено Април 17, 2006 (Редактирано) Я раздуй малко. Лампа/транзистор? Колко вата, цена и т.н., че ми стана интересно ПС (едит) оп, скивах ламбите, остават другите въпроси Редактирано Април 17, 2006 от Trysth Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Jordan_J Отговорено Април 17, 2006 Share Отговорено Април 17, 2006 А таз Мар6ал-ска глава кой модел е 6то не си казал и за нея Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Telerig Отговорено Април 17, 2006 Share Отговорено Април 17, 2006 Ами Данчо, щях да ти пратя снимки по ай си кюто оня ден ама изчезна Бебето е 30 вата с 4 Ел 84 и 2 ЕЦЦ 83 (12 Ах7). Нарочно ми трябваше по слабичко за домашни записи. Пък и докато събера пари за Меса цената излезе към 400лв. Тона е направен така, че да звучи максимално натурално и да се избегнат всякакви скапващи го елементи. С процесора ми който е лампов звучи настина истински...може да се каже, че за пръв път му чух истинският глас. Сега съм много хепи . Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Telerig Отговорено Април 17, 2006 Share Отговорено Април 17, 2006 Маршала не е истински а копие на стар JTM. 100 ватов е и с двете ми колони докарва 200:) Но това е за на живо иначе за вкъщи не мога да му изкарам тона. Пък и VMBто звучи много по-истинско. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Jordan_J Отговорено Април 18, 2006 Share Отговорено Април 18, 2006 Браво за ампа (самоделния) !! О4аквам с нетърпение да го 4уя! А за Мар6ала ... Като го загледах по-обстойно, видях 4е надписа е малко ... Та се досетих, 4е е реплика или не6то Но няма зна4ение! Важното е желанието! А между другото и кабинетите са крайно интересни на Сървин Вега. Ти ми бе6е казал и сега се сетих като видях снимките Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
MDFk Отговорено Април 18, 2006 Share Отговорено Април 18, 2006 Честито! Но си има тема за това... Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Telerig Отговорено Април 18, 2006 Share Отговорено Април 18, 2006 Честито!Но си има тема за това... Има си да....аз се извиних предварително. А и темата за седмата струна си седи неприкосновено все още нали. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
wessy Отговорено Април 19, 2006 Share Отговорено Април 19, 2006 Честито!Но си има тема за това... Има си да....аз се извиних предварително. А и темата за седмата струна си седи неприкосновено все още нали. яко чакаме записи по възможност някоя бруталия с това 7 струнно ЛТД :metalist: Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
AXE Отговорено Април 19, 2006 Share Отговорено Април 19, 2006 (Редактирано) Не съм писал досега тук и затова сега ще се изфукам за всичко наведнъж Преди време се сдобих с ето тези EMG-та (81 & 60): които сложих на ето тази Черна Красавица: а от днес съм и горд собственик на SansAmp GT2, производство на пловдивския филиал на Tech21 - N-Audio Голям метъл пада с тия играчки Скоро ще се престраша и ще пусна някое записче Редактирано Април 19, 2006 от AXE Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
don_pepinio Отговорено Април 19, 2006 Share Отговорено Април 19, 2006 (Редактирано) Ха така и аз съм му хвърлил око на т'ва SansAmp GT2 Пускай да се кефим... П.П. И китарата не е за пренебрегване... :think: Редактирано Април 19, 2006 от don_pepinio Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts