docc Отговорено Април 16, 2006 Отговорено Април 16, 2006 "Голямо Одобрение" за Axis-a! И да не си забравиш мисълта!(за черпенето) Цитирай
Jordan_J Отговорено Април 16, 2006 Отговорено Април 16, 2006 docc написа: "Голямо Одобрение" за Axis-a!И да не си забравиш мисълта!(за черпенето) Мреси много! Няма ни6то да забравя ! ;) Цитирай
NOmastrubation! Отговорено Април 17, 2006 Отговорено Април 17, 2006 Аз си взех 4исто нов Washburn D8 и много се кефя-замених старата и сега издевателствам върху нея!!! :guitar: :guitar: Цитирай
Telerig Отговорено Април 17, 2006 Отговорено Април 17, 2006 И така месец след като на дълго и на широко обсъдихме моите изисквания и това което ме влече като тон и дизайн, се роди новият ми усилвател от ръцете на Владо Балев. Това бебче звучи наистина страхотно и ще кача в най скоро време дема в Gmail да чуете...само да се оправя малко, че си контузих ръката. Вижте тук: Цък Надявам се модераторите ще ме извинят, че не слагам темата в раздел "хвалби", понеже имаше доста въпроси относно въпросният "митичен майстор" както го нарече един колега. Респект Владо ! Цитирай
Jordan_J Отговорено Април 17, 2006 Отговорено Април 17, 2006 Абе пи4, 6то не обявява6 ти за тези на4инания Много добре изглежда!! Много ми е интересно да го и 4уя!! Поздрави и със здраве да си го ползва6! Цитирай
Trysth Отговорено Април 17, 2006 Отговорено Април 17, 2006 (Редактирано) Я раздуй малко. Лампа/транзистор? Колко вата, цена и т.н., че ми стана интересно ПС (едит) оп, скивах ламбите, остават другите въпроси Редактирано Април 17, 2006 от Trysth Цитирай
Jordan_J Отговорено Април 17, 2006 Отговорено Април 17, 2006 А таз Мар6ал-ска глава кой модел е 6то не си казал и за нея Цитирай
Telerig Отговорено Април 17, 2006 Отговорено Април 17, 2006 Ами Данчо, щях да ти пратя снимки по ай си кюто оня ден ама изчезна Бебето е 30 вата с 4 Ел 84 и 2 ЕЦЦ 83 (12 Ах7). Нарочно ми трябваше по слабичко за домашни записи. Пък и докато събера пари за Меса цената излезе към 400лв. Тона е направен така, че да звучи максимално натурално и да се избегнат всякакви скапващи го елементи. С процесора ми който е лампов звучи настина истински...може да се каже, че за пръв път му чух истинският глас. Сега съм много хепи . Цитирай
Telerig Отговорено Април 17, 2006 Отговорено Април 17, 2006 Маршала не е истински а копие на стар JTM. 100 ватов е и с двете ми колони докарва 200:) Но това е за на живо иначе за вкъщи не мога да му изкарам тона. Пък и VMBто звучи много по-истинско. Цитирай
Jordan_J Отговорено Април 18, 2006 Отговорено Април 18, 2006 Браво за ампа (самоделния) !! О4аквам с нетърпение да го 4уя! А за Мар6ала ... Като го загледах по-обстойно, видях 4е надписа е малко ... Та се досетих, 4е е реплика или не6то Но няма зна4ение! Важното е желанието! А между другото и кабинетите са крайно интересни на Сървин Вега. Ти ми бе6е казал и сега се сетих като видях снимките Цитирай
Telerig Отговорено Април 18, 2006 Отговорено Април 18, 2006 Цитат Честито!Но си има тема за това... Има си да....аз се извиних предварително. А и темата за седмата струна си седи неприкосновено все още нали. Цитирай
wessy Отговорено Април 19, 2006 Отговорено Април 19, 2006 Telerig написа: Цитат Честито!Но си има тема за това... Има си да....аз се извиних предварително. А и темата за седмата струна си седи неприкосновено все още нали. яко чакаме записи по възможност някоя бруталия с това 7 струнно ЛТД :metalist: Цитирай
AXE Отговорено Април 19, 2006 Отговорено Април 19, 2006 (Редактирано) Не съм писал досега тук и затова сега ще се изфукам за всичко наведнъж Преди време се сдобих с ето тези EMG-та (81 & 60): които сложих на ето тази Черна Красавица: а от днес съм и горд собственик на SansAmp GT2, производство на пловдивския филиал на Tech21 - N-Audio Голям метъл пада с тия играчки Скоро ще се престраша и ще пусна някое записче Редактирано Април 19, 2006 от AXE Цитирай
don_pepinio Отговорено Април 19, 2006 Отговорено Април 19, 2006 (Редактирано) Ха така и аз съм му хвърлил око на т'ва SansAmp GT2 Пускай да се кефим... П.П. И китарата не е за пренебрегване... :think: Редактирано Април 19, 2006 от don_pepinio Цитирай
Recommended Posts