6amanaa Публикувано Април 28, 2011 Share Публикувано Април 28, 2011 Ами аз след време смятам да си купя китара (електрическа, разбира се) и мисля да е от интернет. Не за друго, а защото излиза малко по- евтино, а и е първа ръка... Потърсих малко в eBay и намерих в германската версия една китара. Изглежда ми доста изгодно- кубе, китара, тунер и то за 260 лева някъде. Не съм много сигурен дали е добра офертата, защото за толкова малко пари доста неща дават, затова, ако може някой да погледне тук ==> http://cgi.ebay.de/E-Gitarre-Set-65W-Verstarker-Stimmgerat-Schwarz-/270741082688?pt=Gitarren&hash=item3f096d1240#shId и да ми обясни дали е хубава китарата и кубето. За повечко инфо дайте надолу. Там е на немски, но дори с goole преводача като му дадете да превежда на английски ще разберете (на български малко по-различно превежда, затова казвам на английски). Също ако може и някой, който е правел такива покупки от интернет да сподели мнение. Миии това е... Надявам се да получа добри съвети. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
serengeti Отговорено Април 28, 2011 Share Отговорено Април 28, 2011 Ще се набуташ на 200%! 4 Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
soundcraft Отговорено Април 28, 2011 Share Отговорено Април 28, 2011 Конкретно за този комплект не бих те съветвал...Поразгледай из форума,има добри предложения.Покупката на нискобюджетен инструмент "първа ръка" в повечето случаи е загуба на пари,по-добрия вариант е нещо изпитано за същите пари. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
пепел Отговорено Април 28, 2011 Share Отговорено Април 28, 2011 Лоша идея.Тези комплекти няма да са по различни от тия на squier или подобни дето има в xxxx и другаде.Супер некачествена стока.По добре си вземи китара 2ра ръка тези пари около 300 и някфо кубе за 30-40 ще са с много по добро качество.И все пак наи добре да я пробваш преди да я купиш а така ще ти я доставяти чак тогава.Ти си решаваш Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
TONY Отговорено Април 29, 2011 Share Отговорено Април 29, 2011 Bryan - независимо, че ми е близък приятел ( което може да се сметне за бг шуробаджанащина), го препоръчвам. В момента е пуснал 10 китари. има един винтидж страт за 210 лв.( който май най-си заслужава, за конкретният питащ) Bryan - е про музикант и е сетнал добре китарите, цените му са резонни и доста примамливи. Може да проверите мненията на хора, които са купували от него - все са хвалби. Няма да сгрешите, ако се обърнете към него. Естествено има и други добри предложения из форума. Има и някакво евтино кубе крейт, така, че може да се влезне в бюджета. Има си оферта в съответният раздел. 1 Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
golfabitch Отговорено Април 29, 2011 Share Отговорено Април 29, 2011 Bryan - независимо, че ми е близък приятел ( което може да се сметне за бг шуробаджанащина), го препоръчвам. В момента е пуснал 10 китари. има един винтидж страт за 210 лв.( който май най-си заслужава, за конкретният питащ) Bryan - е про музикант и е сетнал добре китарите, цените му са резонни и доста примамливи. Може да проверите мненията на хора, които са купували от него - все са хвалби. Няма да сгрешите, ако се обърнете към него. Естествено има и други добри предложения из форума. Има и някакво евтино кубе крейт, така, че може да се влезне в бюджета. Има си оферта в съответният раздел. Един мой приятел си взе китара от него. Макар и да си му приятел си много прав.За 190 лева взехме китара с 2 хъмбъкъра,прав гриф,5 степенен ключ,хубави ключове на главата без да се разстройват.Китарата беше интонирана перфектно. По-добре си купи китара от него. 1 Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
polaris Отговорено Април 29, 2011 Share Отговорено Април 29, 2011 По принцип идеята за покупка на китара от интернет не е добра. Трябва да я пробваш, за да разбереш дали ти е удобна. Но ако ще копуваш от форума, няма да сгрешиш, защото най-вероятно че се срещнеш с човека и ще видиш китарата преди да я купиш. 1 Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
6amanaa Отговорено Април 29, 2011 Автор Share Отговорено Април 29, 2011 Е, как ще разбера дали ми е удобна като аз никога не съм свирил?? Плюс т'ва тази оферта в eBay мисля, че може да се връщат нещата... Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
IgniteAll Отговорено Април 29, 2011 Share Отговорено Април 29, 2011 Всичко се връща на твои разноски, ако се споразумееш с продавача. Ако не се, гориш с пари и имаш една доста лоша китара, която дори може и да не свири. За мен правилото "скапана(лоша или незнайна като качества) китара за начинаещ", просто за да има китара, никак не е правилно. Дори съм противник на това правило. Може да е евтина китарата, но поне да е удобна и да е податлива на сетъп, защото са ми попадали талпи, които и да искаш, не можеш да настроиш. Много внимавай с онлайн поръчките ако искаш да се учиш с кеф занапред. 2 Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
3DL Отговорено Април 29, 2011 Share Отговорено Април 29, 2011 ^ Много добре го е казал. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
дедо Отговорено Април 30, 2011 Share Отговорено Април 30, 2011 Око да види . Ръка да пипне.Останалото е казано толкова пъти ,че вече става дразнещо.Това да не ти е къртач ,-ако не работи го носиш на сервиз и или го оправят или ти го сменяват.Кофтият звук на един музикален инструмент не се ремонтира ,а ако случайно попаднеш на китара, чиито звук може да се пооправи,(което е малко вероятно) то струва доста пари .И в 99% от случаите не си заслужава.Ако си направиш труда да поровиш из темите ще разбереш как се избира китара ,и защо не е добре да я купуваш от интернет. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts