Jump to content
Българският форум за музиканти

3DL

Members
  • Мнения

    39
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Всичко публикувано от 3DL

  1. 3DL

    Gibson или Epiphone

    ^ Ами точно същата цена като LP Studio. Това имах предвид
  2. 3DL

    Gibson или Epiphone

    така.. да взема да се изкажа и аз, че и без това отдавна не съм. Доста време притежавах едно Epi Custom (Slash Signature) което за времето си беше high-end модела на Epiphone. От няколко месеца имам Gibson Еxplorer, който определено е нисък клас Gibson. Повярвай... няма нищо общо м/у двете - звук, изработка, усещане... В никакъв случай не искам да се правя на разбирач щото не съм.. лично мнение. Предполагам колеги с Les Paul Studio (защото с Explorer-a са в един ценови клас) ще се съгласят с мен. Друг въпрос е дали при смяната на адаптерите няма да се наловат по-сериозни интервенции. Лично аз нямам представа, но по-добре провери.
  3. http://www.youtube.com/watch?v=lBMACQVN9f4...feature=related
  4. Браво машини! Няма кой е моя фаворит. Чакаме още!
  5. Понеже твърде много глупости се говорят от хора които не са компетентни да коментират, искам да се изкажа като един satisfied customer... Скоро ще станат 2 години от както ходя на уроци при Боби и смятам, че имам право да направя малко реклама, защото той като човек, музикант и преподавател го заслужава. Смея да твърдя, че Боби е изключително методичен в преподаването си, винаги с внимание към детайла и много търпелив (благодаря ти за което, защото аз сам бих се изхвърлил на моменти ). Винаги се старае да използва оптимално времето за да те научи на нещо полезно и да даде съвет. За 2 години не се е случило дори веднъж урока да приключи в рамките на единия час за който плащам. Напротив, имали сме уроци и от по час и 30 минути. И най-важното винаги съм си тръгвал с чуството, че съм научил нещо ново. Успех Боби
  6. 3DL

    Фукня

    Това от мен :
  7. @DILETANT - От Mayhem-a съм страшно доволен
  8. Малко покупки и от мен Marshall AVT50X
  9. Metallica - My Apocalypse http://www.youtube.com/watch?v=RxrhY1Iyrnc Обратно към корените
  10. Пристигна и моята красавица Epiphone Slash Signature Leas Paul Standard Plus Top ето малко спецификации: Body & Neck - mahagony Rosewood fretboard set neck with long neck tenon Seymour Duncan Alnico II Pro - Neck Seymour Duncan Alnico II Pro - Bridge Супер удобен гриф. Солидна. нямам думи коако се кефя
  11. Аз си сложих на Jackson-a Seymour Duncan Dave Mustaine Live Wires. Активна версия на JB и Jazz. Скромно бих казал, че са супер !
  12. 30 Евро и 12 Евро е опцията за плащане при доставка.
  13. Seymour Duncan Alnico Pro 2 Чак другия чевъртък ще дойде! направо не ме свърта!
  14. Абе... тая тема е една от многото такива тип "кое да избера". Глупавото в слуая е, че двете китари за които човека се двоуми са коренно различни. Все едно да ни питаш Ферари ли да си купя или Опел Зафира баси...
  15. 3DL

    Thomann.de

    От там съм си пазарувал с Виза, но пък по неволя тези дни пазарувах от един друг немски сайт - musik-produktiv.de. Останах изключително впечатлен от опцията плащане при доставка (Cash on Delivery), която имат валидна и за България. Пакетите се изпращат по UPS и при получаване се плаща на куриера.
  16. Айде и аз да се пофукам малко Още не е при мен но вече е изпратена (по UPS) ето таз китарка ей от тук си я поръчах след около 2 седмици ходене по мъките да я намеря Цък! Айде ! ROCK ON !
  17. 3DL

    Проблем

    Леле, пич, ти си уникален! Ако наистина ти се свири то "свири". Кви са тия ш*бани оправдания. Е*ати глупостите ! Ако имаш желание няма да имаш "ангажименти" и да пропускаш уроци. Баси толкова съм потресен, че не мога да си навържа изреченията! Направо спирай! Не се измъчвай! Не измъчвай и нас като ни караш да ти четем глупостите! Ако обичаше музиката, кофти китарата нямаше да е това кото да те спре !!!
  18. За момента имам само този - http://media.putfile.com/Garland-lead-gain...Venci---mastara, тва не го свиря аз обаче, да не ме помислите за фен на металица Като ми остане свободно време може да запиша още нещо... За цени се обръщайте към Gregg, всеки амп е различен и цената е различна, пък сега и инфлация едно друго Хахах браво, страхотно звучи главата. Евала страхотно . Еми честито на притежателя... Btw. К'во и има на 'металица'
  19. Аз не вънамерявам да я оправям сам, най-малко не малко пари съм дал за китарата и предпочитам да я оправя човек който с това се занимава. Можете ли да ми препоръчата някой добър лютиер в София ?
  20. Точно за този вид пукане става въпро. Абсолютно същото се случва и при мен. Обаче грам идея си нямам как да го направя това.
  21. Ми тя е с EMG HZ пикъпи не би ли трябвало да са екранирани да ги е*а
  22. Та ситуацията е следната.. Първо искам да се извиня ако съм объркал темата. Та преди два дни дни се сдобих с нова китара Jackson DXMG което бих слойил в темата фукня обаче ме подгони праноята.. вчера почна да ми се набива на ухо един много гаден шум от припукване като при статично електричесво . Тва се почвява всеки път когато докосна някоя метален чарк по китарата !!! Моля ви дай те някъв акъл кво да направя.. Тва го е** нормално ли е или аз имам някъв параноичен пристъп ! Б** го Благодаря на всички отзовали се
×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.