Златният Телец Отговорено Юли 15, 2013 Share Отговорено Юли 15, 2013 Да, аз имам същият проблем като колегата по-горе Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
iwanski Отговорено Юли 18, 2013 Share Отговорено Юли 18, 2013 Няма друга такава тема във форума и явно не е случайно! Хиляди благодарности и от мен! Твърде рядко срещана комбинация между невероятен професионализъм, ангажираност към проблема и отношение към изпадналия в беда съфорумник Освен отсраняването на проблема, който имах, получих и отсраняване на проблем, за които дори не знаех. Ампът ми звучи по друг начин сега , а за информацията, с която бях залят - цена няма!!! Не случайно в профила му пише - The Solutions Provider! Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
travelcaster2 Отговорено Юли 18, 2013 Share Отговорено Юли 18, 2013 Колегата Парни Валяк чукна 2000 одобрения. Честито! И да почерпиш. 3 Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
IcoExistEnds Отговорено Октомври 10, 2013 Share Отговорено Октомври 10, 2013 И аз скоро имах честта да се зпозная с Тони . Изключителен човек! Освен добре свършената работа (изобрети ми захранване за ефекти) си поговорихме за какво ли не! Неусетно минаваха часове в разисквания на разнообразни теми! Нямам търпение нещо да ми се развали или да ми хрумне нов проект, та да се видим отново :D !Респект!!! Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Baby Thomas Отговорено Октомври 10, 2013 Share Отговорено Октомври 10, 2013 ... Нямам търпение нещо да ми се развали... Направо сцепи с тази мисъл! 6 Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
misterj Отговорено Октомври 29, 2013 Share Отговорено Октомври 29, 2013 Neumann M49 с нов живот след преминаване през ръцете на Тони. 3 Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
jabs Отговорено Октомври 30, 2013 Share Отговорено Октомври 30, 2013 Абе микрофона е чудесен, ама тоя човечец май го болят ушите нещо (шегуф) Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Parni_Valjak Отговорено Декември 11, 2013 Share Отговорено Декември 11, 2013 (Редактирано) Харесва ми да получавам коледни поздравления от Audio Precision This message was sent to Tony Manov from: Audio Precision | 5750 SW Arctic Dr. | Beaverton, OR 97005, USA Редактирано Декември 11, 2013 от Parni_Valjak 11 Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
PlamenM Отговорено Януари 6, 2014 Share Отговорено Януари 6, 2014 Благодарности на Парни Валяк за връщането към живот ( и то по добър от предишния) на моя Fender Vibrolux . Отново вкъщи се чува лампов звук )) 1 Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Jordan_J Отговорено Февруари 1, 2014 Автор Share Отговорено Февруари 1, 2014 (Редактирано) Отново супер про отношение и работа по един мой нов (стар) винтидж микрофон Senheiser MD421-HN. Тони направи приставка към него, за да могат да се ползват и двата импеданса, но май най-добре е той да обясни за тази интервенция, че аз съм гол и бос по темата. Хиляди благодарности за професионалната намеса (отново) и отношение! Редактирано Февруари 1, 2014 от visiondann 1 Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Dirk Отговорено Февруари 2, 2014 Share Отговорено Февруари 2, 2014 (Редактирано) Поредното 1+ и от мен!И аз нямам търпение да ми се развали нещо,ама като гледам как ги прави май ще трябва да си ги троша сам)) Редактирано Февруари 2, 2014 от Dirk Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Parni_Valjak Отговорено Февруари 2, 2014 Share Отговорено Февруари 2, 2014 ^^ Поради недостатъчна информация, се наложи почти пълно разглобяване и reverse engineering. M421HL е специфичен модел с изход DIN3 и небалансирано свързване. Това го правеше абсолютно несъвместим с разпространените сегашни апаратури. Освен това трансформаторът е специфичен , с изход за високоомен вход, Ro=50 000 ома. За да не осакатявам възможностите на оригинала, се наложи да направя кутия в която да се преаранжират връзките и да се поставят комутатори, с които към XLR съединителя да може да се подават 200 омовия и 50000 омовия изходи, в балансиран вид. В допълнение има възможност за превключване на корпуса към крак 1 на XLR-а или към корпуса на XLR-a. Така вече съвместимостта е гарантирана с всички възможни апаратури - от полупроводникови балансирани системи, до високоомни лампови такива. От системи със замасен крак1 на XLR до такива с земя на корпус. За повече информация може да се прегледа литературата на RANE. 4 Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Ogan Отговорено Февруари 27, 2014 Share Отговорено Февруари 27, 2014 Да си ни жив и здрав Тони! Всичко изработено от теб, което имам е качество. Ще има и снимки на последната придобивка Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Parni_Valjak Отговорено Февруари 27, 2014 Share Отговорено Февруари 27, 2014 Благодаря! Ето няколко снимки на последния Soundman - SM8901, микрофонен предусилвател за динамичен мирофон, с балансиран/небалансиран изход. Входен трансформатор с мю-метал екраниране Регулиране на входно усилване над 65dB, разпределено в две стъпала, Стабилизирано биполярно захранване, Индикатор за претоварване по вход, Регулируемо изходно ниво, Отделяне на защитната от сигналната земя (Ground Lift). 8 Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Parni_Valjak Отговорено Април 15, 2014 Share Отговорено Април 15, 2014 Колегата Парни Валяк чукна 2000 одобрения. Честито! И да почерпиш. 3000! 1 Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts