Златният Телец Отговорено Юли 15, 2013 Отговорено Юли 15, 2013 Да, аз имам същият проблем като колегата по-горе Цитирай
iwanski Отговорено Юли 18, 2013 Отговорено Юли 18, 2013 Няма друга такава тема във форума и явно не е случайно! Хиляди благодарности и от мен! Твърде рядко срещана комбинация между невероятен професионализъм, ангажираност към проблема и отношение към изпадналия в беда съфорумник Освен отсраняването на проблема, който имах, получих и отсраняване на проблем, за които дори не знаех. Ампът ми звучи по друг начин сега , а за информацията, с която бях залят - цена няма!!! Не случайно в профила му пише - The Solutions Provider! Цитирай
travelcaster2 Отговорено Юли 18, 2013 Отговорено Юли 18, 2013 Колегата Парни Валяк чукна 2000 одобрения. Честито! И да почерпиш. 3 Цитирай
IcoExistEnds Отговорено Октомври 10, 2013 Отговорено Октомври 10, 2013 И аз скоро имах честта да се зпозная с Тони . Изключителен човек! Освен добре свършената работа (изобрети ми захранване за ефекти) си поговорихме за какво ли не! Неусетно минаваха часове в разисквания на разнообразни теми! Нямам търпение нещо да ми се развали или да ми хрумне нов проект, та да се видим отново :D !Респект!!! Цитирай
Baby Thomas Отговорено Октомври 10, 2013 Отговорено Октомври 10, 2013 ... Нямам търпение нещо да ми се развали... Направо сцепи с тази мисъл! 6 Цитирай
misterj Отговорено Октомври 29, 2013 Отговорено Октомври 29, 2013 Neumann M49 с нов живот след преминаване през ръцете на Тони. 3 Цитирай
jabs Отговорено Октомври 30, 2013 Отговорено Октомври 30, 2013 Абе микрофона е чудесен, ама тоя човечец май го болят ушите нещо (шегуф) Цитирай
Parni_Valjak Отговорено Декември 11, 2013 Отговорено Декември 11, 2013 (Редактирано) Харесва ми да получавам коледни поздравления от Audio Precision This message was sent to Tony Manov from: Audio Precision | 5750 SW Arctic Dr. | Beaverton, OR 97005, USA Редактирано Декември 11, 2013 от Parni_Valjak 11 Цитирай
PlamenM Отговорено Януари 6, 2014 Отговорено Януари 6, 2014 Благодарности на Парни Валяк за връщането към живот ( и то по добър от предишния) на моя Fender Vibrolux . Отново вкъщи се чува лампов звук )) 1 Цитирай
Jordan_J Отговорено Февруари 1, 2014 Автор Отговорено Февруари 1, 2014 (Редактирано) Отново супер про отношение и работа по един мой нов (стар) винтидж микрофон Senheiser MD421-HN. Тони направи приставка към него, за да могат да се ползват и двата импеданса, но май най-добре е той да обясни за тази интервенция, че аз съм гол и бос по темата. Хиляди благодарности за професионалната намеса (отново) и отношение! Редактирано Февруари 1, 2014 от visiondann 1 Цитирай
Dirk Отговорено Февруари 2, 2014 Отговорено Февруари 2, 2014 (Редактирано) Поредното 1+ и от мен!И аз нямам търпение да ми се развали нещо,ама като гледам как ги прави май ще трябва да си ги троша сам)) Редактирано Февруари 2, 2014 от Dirk Цитирай
Parni_Valjak Отговорено Февруари 2, 2014 Отговорено Февруари 2, 2014 ^^ Поради недостатъчна информация, се наложи почти пълно разглобяване и reverse engineering. M421HL е специфичен модел с изход DIN3 и небалансирано свързване. Това го правеше абсолютно несъвместим с разпространените сегашни апаратури. Освен това трансформаторът е специфичен , с изход за високоомен вход, Ro=50 000 ома. За да не осакатявам възможностите на оригинала, се наложи да направя кутия в която да се преаранжират връзките и да се поставят комутатори, с които към XLR съединителя да може да се подават 200 омовия и 50000 омовия изходи, в балансиран вид. В допълнение има възможност за превключване на корпуса към крак 1 на XLR-а или към корпуса на XLR-a. Така вече съвместимостта е гарантирана с всички възможни апаратури - от полупроводникови балансирани системи, до високоомни лампови такива. От системи със замасен крак1 на XLR до такива с земя на корпус. За повече информация може да се прегледа литературата на RANE. 4 Цитирай
Ogan Отговорено Февруари 27, 2014 Отговорено Февруари 27, 2014 Да си ни жив и здрав Тони! Всичко изработено от теб, което имам е качество. Ще има и снимки на последната придобивка Цитирай
Parni_Valjak Отговорено Февруари 27, 2014 Отговорено Февруари 27, 2014 Благодаря! Ето няколко снимки на последния Soundman - SM8901, микрофонен предусилвател за динамичен мирофон, с балансиран/небалансиран изход. Входен трансформатор с мю-метал екраниране Регулиране на входно усилване над 65dB, разпределено в две стъпала, Стабилизирано биполярно захранване, Индикатор за претоварване по вход, Регулируемо изходно ниво, Отделяне на защитната от сигналната земя (Ground Lift). 8 Цитирай
Parni_Valjak Отговорено Април 15, 2014 Отговорено Април 15, 2014 Колегата Парни Валяк чукна 2000 одобрения. Честито! И да почерпиш. 3000! 1 Цитирай
Recommended Posts