Jump to content
Българският форум за музиканти

asenbesni

новаци
  • Мнения

    4
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Previous Fields

  • Инструмент
    Fender Jazz Bass Mexico

asenbesni's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

2

Обществена Репутация

  1. Още веднъж благодаря на всички! Отговорите и съветите ви са ми много полезни. Истината е, че този бас исках да го стегна само по сантиментални причини, за което цената все пак трябва да е разумна, за свирене си имам доста приличен Fender Jazz bass Special Japan и един Epiphone Thunderbird. Ще проверя и при Градинарски, макар, че ми казаха, че той се занимава само със сетъп вече. Още веднъж мерси колеги!
  2. благодаря за бързите отговори. Да ясно е, че има доста нередности свързани с китарата. нито един от патентните номера по нея не е по системата на фендер. Иначе с КD basses си писахме малко за този бас и той ми спомена, че вече се занимава предимно със сетъп, не реставрация. Някакви съвети какво да го правя тоз бас?
  3. Здравейте, нов съм във форума, но вече имам и определено питане към лютирите-съфорумници. Пиша по повод репарацията на един Fender Jazz Bass Mexico /70-те години/. Баса не е в завидно състояние както ще видите и от снимките, но тъй като има сантиментална стойност за мен, бих искал да възвърна част от блясъка му и да го направя, ако не красив, то поне оперативен отново . От снимките можете да придобиете представа, че си е сериозен ремонт, не е гледан добре - открих го забравен в мазе. Има усукан гриф, нацепен фингърборд и множество забележки по тялото а вероятно и по електрониката. Не държа всичко да е оригинално, но бих се радвал да е поне марково . Кажете, кой може да се заеме със задачата, защото вече на няколко колеги от форума писах и те се отказаха да се занимаят. Ясно е, че трябва да е човек със приключенски дух ). Пишете на лични или на някой от другите ми контакти: e-mail адрес: asen.ivanov@dna.bg; тел. 0888 88 51 89. Намирам се в София, но съм готов да пращам с Еконт. Ето и снимките: https://www.flickr.com/gp/41289007@N06/8cx3U7
  4. Адмирации за работата! Много професионално и с много внимание към детайла!
×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.