Jump to content
Българският форум за музиканти

antoniq_0901

newbies
 • Content Count

  4
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About antoniq_0901

 • Rank
  Ослушващ се

Previous Fields

 • Инструмент
  вокал
 1. antoniq_0901

  търся нещо от типа на Fender Stratocaster

  Влюбих се в Squier Bullet Stratocaster Струва около 200 и нещо Някой има ли отзиви за нея?
 2. antoniq_0901

  търся нещо от типа на Fender Stratocaster

  Прегледах Vintage. Чух добри мнения. Видях ревюта и за цената си звучат отлично. Пък и на външен вид са добри. Не намерих много инфо за тях, но сравних Fender китарите и Vintage по - горе. Останах доволна. Пък и дървесините им си съвпадат. Утре ще отида до някой голям музикален магазини и ще разгледам. Мерси да съветите.
 3. Хей, хора! Ще си купувам първата електрическа китара. Знам, че това е стотния глупав форум в този сайт, но не ми помгнаха другите. Китарата трябва да e до 400 лв . Харесвам марката Fender. За тези пари няма шанс да си взема точно Fender, но искам да е нещо като китарите STRATOCASTER. Мога да взема и по - скъпа, но все пак ще ми е първата. Бих се навила и втора употреба. Иначе аз свиря от 2 години и нещо на класическа китара. Та някави мнения и съвети при избора? На какво да обърна най - много внимание?
 4. Здравейте! От скоро съм се запалила по това да правя кавъри. Обичам да пея, но не съм се занимавала и съм просто любител. Китарата е класическа.
×

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.