Jump to content
Българският форум за музиканти

antoniq_0901

новаци
  • Мнения

    4
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Previous Fields

  • Инструмент
    вокал

antoniq_0901's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Обществена Репутация

  1. Влюбих се в Squier Bullet Stratocaster Струва около 200 и нещо Някой има ли отзиви за нея?
  2. Прегледах Vintage. Чух добри мнения. Видях ревюта и за цената си звучат отлично. Пък и на външен вид са добри. Не намерих много инфо за тях, но сравних Fender китарите и Vintage по - горе. Останах доволна. Пък и дървесините им си съвпадат. Утре ще отида до някой голям музикален магазини и ще разгледам. Мерси да съветите.
  3. Хей, хора! Ще си купувам първата електрическа китара. Знам, че това е стотния глупав форум в този сайт, но не ми помгнаха другите. Китарата трябва да e до 400 лв . Харесвам марката Fender. За тези пари няма шанс да си взема точно Fender, но искам да е нещо като китарите STRATOCASTER. Мога да взема и по - скъпа, но все пак ще ми е първата. Бих се навила и втора употреба. Иначе аз свиря от 2 години и нещо на класическа китара. Та някави мнения и съвети при избора? На какво да обърна най - много внимание?
  4. Здравейте! От скоро съм се запалила по това да правя кавъри. Обичам да пея, но не съм се занимавала и съм просто любител. Китарата е класическа.
×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.