Jump to content
Българският форум за музиканти

TrumpetNick

Members
 • Posts

  243
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

TrumpetNick last won the day on September 13 2021

TrumpetNick had the most liked content!

About TrumpetNick

 • Birthday 07/18/1975

Previous Fields

 • Инструмент
  Тромпет & Тромбон

Contact Methods

 • Website URL
  http://www.wix.com/nikolayiliev/nikolay-iliev
 • ICQ
  0
 • Yahoo
  nikolayiliev2004
 • Skype
  NickNoRisk

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Razgrad, Bulgaria
 • Interests
  Музика, Музикални инструменти, интернет, композиция

Recent Profile Visitors

2628 profile views

TrumpetNick's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

8

Reputation

 1. Не, не може да се захрани през мини USB-то (доколкото ми е известно е само за пренос на данни). Има батерии с портове на 9 и 12 волта, и да, наложи ми се сам да си правя кабел.
 2. Не знам дали тази тема е за тук, ако не е, моля да я преместите, където трябва. И така искам да ползвам Digitech Live Harmony vocalist за свирене на улицата заедно с зареждаща батерия. Мисля,е Platiner Power Bank 30000 mAh ще свърши работа, но не мога да намеря подходящ кабел USB/кръгъл жак (мисля, че е 5.5мм). Някакви идеи или линкове?
 3. https://www.forbes.com/sites/carlieporterfield/2020/05/01/germans-party-from-their-cars-at-socially-distanced-automobile-disco/amp/
 4. Не ид Не е идеално, но звука може да се предава на предварително определена радио честота и публиката да ползва радиата си за звука.
 5. Към всички импресарии, организатори на представления и концерти: Мисля си, че откритите автокина (една не особено популярна традиция в БГ) са идея, в чиято посока трябва си мисли, като една сравнително безопасна алтернатива на традиционното провеждане на подобни събития, особено на тези, които по принцип се провеждат на закрито. Аз не съм организатор на събития, просто предлагам една идея за дискусия, която може да има практическо приложение, без да има претенция за панацея.
 6. Към всички музиканти (професионални или любители), колекционулери на музикални инструменти, ръководители на ансамбли и оркестри: Ако купувате музикални инструменти по време на кризата с коронавируса или кратко след това не забравяйте не само да изчистите старателно но и да дезинфектирата инструменти, мундщуци, лъкове и други музикални аксесоари. Ако не знаете как да почистите Вашият инструмент в YouTube има достатъчно инструкции за почти всеки инструмент.
 7. Здравейте съфорумци, ентусиасти и фенове, По принцип съм класически музикант, но то известно време се занимавам и с джаз и импровизация...затова превърнах страницата си във Фейса в един вид блог относно собствените си открития...той е основно на английски, затова ако някой имам нужда от превод да пита :-) ето и няколко линка.... Страницата ми във Фейса Преминаване към импровизационно мислене (английски) Джаз лексика (мелодични шаблони)
 8. И аматьорите ли почнаха да свирят с подложки? не е на добре таз работа...сори за офтопика.
 9. Тромпетист посвирващ и на тромбон търси подходяща група в района между Варна и Русе. За предпочитане професионална група или проект. Желани стилове: Джаз, функции, латино, поп, соул и всякакви комбинации между изброените. https://www.youtube.com/channel/UCdoloYWVd9RSY0PccUSN7rQ За повече инфо : На лични.
 10. това само партитури ли са, или има и щимове?
 11. За тези които следят редките ми постове - поради това, че отдавна вече не се занимавам с рекламата и продажбата на музикални инструменти и в частност тези на Schagerl си смених името на TrumpetNick с помощта на Musicman.
 12. за пореден път.... http://bnr.bg/post/100816601/bad_link-i-baletistite-ot-rusenskata-opera-bez-honorari-sled-predkoledno-turne
 13. След близо 5 месеца прекарани в БГ виждам, че в БГ от 2009, когато бях уволнен няма особено голяма разлика/развитие. Гледам по телевизията, Софийска филхармония, 15 души протестират срещу това, за което са протестирали други 15 от същата филхармония. През това време разни чиновници си правят игрите без проблем, понеже музикантите не могат да решат какво искат. В оркестъра, където работех преди 8 години една част от музикантите направили профсъюз, останалите направили контра-профсъюз начело с "любимия" си директор Щеше да е смешно, ако не беше толкова жалко За да отговоря на въпросите, аз бях по-скоро съкратен, защото съм бил назначен без конкурс. След това беше назначен конкурс, на който не бях допуснат и на който беше избран единствения друг кандидат. Впоследствие изпратих запитване до заместник министъра по това време как може да бъда съкратен/уволнен за това, че съм назначен без конкурс от човек назначен без конкурс. Беше ми отговорено че имало конкурс по времето когато все още бях на работа. На ответния ми въпрос към министерството защо ми се дава неверна информация (аз като 1ви тромпетист по това време бих бил задължен да присъствам на конкурса за директор, ако е имало такъв) не беше даден отговор, Това всичко стана след като бях "помолен" да си подам молба за напускане... В общо линии такава е цялата история.
 14. може и нещо да се случва в София, но не виждам провинцията да се е променила към по-добро...по скоро обратното.
×
×
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.