Mzorg14 Публикувано Август 30, 2008 Публикувано Август 30, 2008 Става вапрос за ето този маршал ---> http://www.thomann.de/de/marshall_mg10kk.htm баща ми отива в германия следващия месец и каза че може да ми вземе някакво кубе за кам 100 евро.. тва ми хареса пак и сам фен на Slayer :) . цената е добра пак и сам начинаещ. чувал съм добри думи за Маршал. е да ви попитам вие какво мислите . мерси Цитирай
Dread Отговорено Август 30, 2008 Отговорено Август 30, 2008 Имал съм такова за една седмица, ужасно е, има по-добри решения за тези пари, не робувай на марки. Цитирай
MrDeath Отговорено Август 30, 2008 Отговорено Август 30, 2008 Бе чак ужасно...просто няма голям смисъл, поради простата причина, че за тея пари може да се купи по-голямо кубе, което да не е Маршал. Повярвай няма да зазвучиш като Слеър с него така че Тва е с 6,5 инча говорител и видях сниката на Кери Кинг с него, абе малко за парлама е тва. По-добре за тея пари нещо с 8 инча говорител. Ама в крайна сметка ти си решаваш, като си си го навил на пръста няма кой да те спре така че всичко зависи изцяло от теб. Цитирай
prayer4eto Отговорено Август 30, 2008 Отговорено Август 30, 2008 http://www.thomann.de/de/peavey_vypyr_15.htm или пък http://www.thomann.de/de/line6_spider_iii_15.htm http://www.thomann.de/de/line6_micro_spider.htm ? Цитирай
TONY Отговорено Август 30, 2008 Отговорено Август 30, 2008 Зависи от целите. За домашно свирене и начинаещ ще е ОК. Плюс това Кери Кинг наистина го ползва за уормъп - демек - за загрявка, например в хотелската стая или в съблекалнята преди концерт. Няма да е чак толкова зле. Сигурно с подходяща китара и китарист ще вади приличен траш метъл звук ала слеяр, и ако целите са, да се свири вкъщи и примерно с преспектива до една година да се мине на по голям, що пък не. Цитирай
Mzorg14 Отговорено Август 30, 2008 Автор Отговорено Август 30, 2008 Мерси за предложенията. Спаидера направо мн ме изкефи . не знаех че струват толкова мисех че са по 300 кинта О.о пак мерси за предложенията и маината му на маршала маитап ама определено като поразгледах лине6 спидер по ми харесва мерси Цитирай
prayer4eto Отговорено Август 30, 2008 Отговорено Август 30, 2008 Аз лично се спрях на Spider III . Освен това ти е отворен гърба и ще ти вади по-приличен звук, според мене. Което ме подсеща, че и аз трябва в скоро време да сменя усилвателчето, еххх, ех ... Цитирай
synchu Отговорено Август 30, 2008 Отговорено Август 30, 2008 Toва: ... Освен това ти е отворен гърба и ще ти вади по-приличен звук, според мене.... противоречи на това: ...фен на Slayer ... Металургията работи със "затворен" гръб. Цитирай
Dylan_101 Отговорено Август 30, 2008 Отговорено Август 30, 2008 MG10 е супер як амп Вярно сам по себе си е гола вода, но включен в 2х12 или 4х12 реже глави. Ето доказателството Цитирай
preIbanez Отговорено Август 30, 2008 Отговорено Август 30, 2008 ...а така...а в кабинет "меса" за 3000лв. най-екстра ще звукне...само не знам кой ще е тоя балък дето ще си купи 4х12" или 2х12" за да плъгва в тях тази въшка...не ми се връзва някак си с представите ми за реалност...ама знае ли човек...може после да си вземе глава "богнер" и да я пуска през колонката на усилвателчето... Цитирай
Evtim Djerekarov Отговорено Август 31, 2008 Отговорено Август 31, 2008 Tи ако не се изебаваш с некой не можеш да живееш, баце . Иначе на горния семпъл се чува ясно, че драйвчето е подкефващо. Цитирай
Dylan_101 Отговорено Август 31, 2008 Отговорено Август 31, 2008 ...а така...а в кабинет "меса" за 3000лв. най-екстра ще звукне...само не знам кой ще е тоя балък дето ще си купи 4х12" или 2х12" за да плъгва в тях тази въшка...не ми се връзва някак си с представите ми за реалност...ама знае ли човек...може после да си вземе глава "богнер" и да я пуска през колонката на усилвателчето... Ми ето, аз съм тоя "балък". Не че съм си купил 2х12 специално за да го плъгвам във "въшката", но винаги е добре да имаш още един амп. А "въшката" се представя достойно сред къде по-скъпи и "елитарни" ампове. Нищо чудно тук, и без това 80% от звука на един амп е в кабинета. Затова повече пари за кабинет са оправдано решение. Цитирай
preIbanez Отговорено Август 31, 2008 Отговорено Август 31, 2008 Tи ако не се изебаваш с некой не можеш да живееш, баце .Иначе на горния семпъл се чува ясно, че драйвчето е подкефващо. ...не...просто ми е писнало от Андрешковщини...всеки се прави на хитър...иска да прекара системата...да мине тънкана...ако може безплатно...и да е на нивото на големите банди...е не става тая...предимно в България я има тая простотия(и в Македония също)...не е ли идиотщина да прекараш практис амп през 2х12" кабинет...и да си мислиш че си хванал свети Петър за топките...не ме убеждавайте колко е "професионално"...как пробитите румънци намират пари за техника...дори и най-изпадналите им групи...а тук всеки Скуераджия е номер едно...за по-северозападните държави няма да говорим... ПС: ...това за кабинета е АБСУРДНО...кабинета има голямо значение ама чак пък 80%...айде малко реализъм... Цитирай
npokonu Отговорено Август 31, 2008 Отговорено Август 31, 2008 Човека търси нещо според финансите си, какво се палиш толкова?! А по въпроса как могат да се намират пари за техника, преди 10 дни бях при Икономов и влезе един пич, който едва се беше научил да държи китара заедно с майка си. Пред мен мама плати 3700 лв. кеш за китара, Маршал MG някакъв и някакъв малък кабинет Маршал. И след това каза на синчето:"Като се понаучиш да свириш ще вземем онова по-скъпото", а то беше глава JCM900 и кабинет 4х12 Маршал, някъде около 4 бона комплекта. Е така се намират пари!!! Цитирай
zeratuL_x Отговорено Август 31, 2008 Отговорено Август 31, 2008 Може ли инфо как става връзката на амп-а с кабинета,че ми стана интересно? Цитирай
Recommended Posts