Jump to content
Българският форум за музиканти

Конкурс за шапка на KD видео


BassTraffic

Recommended Posts

  • Отговори 33
  • Created
  • Последен отговор

Top Posters In This Topic

  • 2 weeks later...

Здравейте!

Утре вечер обявявам края на конкурса за аудио шапка на KD видео! До този момент участниците са 12 и са изпратили наистина интересни варианти, сред които имам един фаворит-финалист. Музиката е композирана и изсвирена от Александра Зернер (извинявам се ако има грешка в изписването на фамилията) и към момента е само тя на финала. 

 

Ако има някой, който не е получил потвърждение от мен, че съм получил писмо с предложено от него аудио, моля, да го препрати отново!

 

Костадин.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Държиш ни като кучета на каишка... Ти си имаш фаворит, и ти ще си избереш музиката. Но все пак нека и публиката да чуе нещо и от другите хора които са ти предложили нещо. Вложили са труд, нека и ние да им кажем браво!

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Алекс, само частично съм съгласен с теб. Нямам цел да държа под напрежение когото и да било, тъкмо напротив - опитвам се да стимулирам творчески всички заинтересовани и да представя финалиста. 
Иначе няма да покажа кой, какво ми е предложил като аудио вариант. Считам това за отношение само между мен и участниците. Разбира се, ако някой от участниците изрично поиска това да е направено аз лично ще публикувам каквото е ми е поискано, или пък ако някой желае да постне тук в темата неговото си собствено предложение - няма никакви проблеми от моя страна.
След като се определи финалиста, след като уточним всички подробности около авторски права и т.н., след като е готов и финалния вариант на шапката, чак тогава ще я публикувам. До този момент от мен публично няма да покажа каквото и да било, от който и да било от участниците.
Да, малко е тегаво, но все пак за да съм коректен трябва да се следва определена процедура.

Редактирано от BassTraffic
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

  • 2 weeks later...

Поздравления за всичко - идея, планиране, конкурс, избор на финалист, в случая финалистка и т.н.! Видях няколко авторски видеа на китаристката, направи ми много силно впечатление и ми хареса, тя е професионалист, изключително талантлива, браво! Ще чакам с нетърпение да видя и тук какво ще се получи като краен резултат, още веднъж адмирации и успех!

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Valitchy - много ти благодаря за хубавите думи! :) Старая се, пък щом резултатът е добър и оценен, това може само да ме радва :)

 

P.S. Аз също любопитствам какъв ще е крайният резултат...

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Да, така е! Александра се справи зашеметяващо в конкурса и съответно си извоюва мястото на победител! 

Благодаря на всички участници, които отделиха от така ценното напоследък за всички ни време и за това, че уважиха мен с предложенията си!

Останаха още няколко неща да свърша по отношение на шапката и когато приключа, ще опиша надълго и нашироко как се случиха нещата и разбира се ще покажа финалния вид на шапката. Аз лично съм изключително доволен и щастлив. 

Благодаря още веднъж на всички участници и на Александа специално за споделения талант!

 

п.п. Извинявам се дългото време през, което не съм споделял информация относно статута на конкурса, но трябваше много неща да се случат.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

  • 4 weeks later...

Здравейте!

Измина доста време откак започна конкурсът, откак завърши и откак всички детайли по видеото приключиха. 
Изказвам искрена благодарност на Господин Господинов - Гепи, който създаде това прекрасно видео и на Александра Зернер за "жестоката" музика.
Благодаря ви!

https://www.youtube.com/watch?v=2V9X_mcfusY

Редактирано от BassTraffic
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ей добре че съм в отбора на KD  :metalist:  Екстра е станало. Коце другия път си искам KD-то отзад на главата на талпата иначе ще го жигосам с пирограф и ще кажа че ти си бил  :hysterical:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Отговорете в темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Предишното ви съдържание бе възстановено.   Свободно редактиране

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.