Jump to content
Българският форум за музиканти

ultramega

Members
 • Content Count

  3,072
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  37

ultramega last won the day on April 1

ultramega had the most liked content!

Community Reputation

1,165 Excellent

About ultramega

 • Rank
  Къде се намирам?!
 • Birthday 07/21/1980

Previous Fields

 • Инструмент
  китара

Contact Methods

 • Website URL
  http://www.myspace.com/ultramegab
 • ICQ
  260116077
 • Skype
  agop_agopyan

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  BAPHA
 • Interests
  музика

Recent Profile Visitors

9,947 profile views
 1. При стартовете много ми пасва да е силно реликната. Бърст едва различим вече след тежка употреба. Харесвам Олимпик уайт цвета.Третата е моята и също си ме кефи доста
 2. ultramega

  Eric Johnson - Manhattan (guitar cover)

  И на мен ми е сред любимите😍
 3. ultramega

  Ibanez RG421 vs Voggenreiter

  Защо не пробваш нещо на Харли Бентън... напоследък , чета положителни коментари за тях, а и лично много ме блазни да пробвам един телекастер , чийто тяло го дават american ash и maple neck за по малко от 300 лв.
 4. Не съм разгледал назад дали някой го е публикувал вече, но аз със закъснение откривам документалния филм посветен на сиатълската вълна и гръндж музиката - HYPE!
 5. ultramega

  Fusion 7 - Studio Live Session

  Добра работа, определено сте се събрали подходящи хора и съвсем скоро сякаш ще надскочите това, което в момента правите Засега звучи една идея напрегнато, но това може и да се дължи на студийната обстановка и концентрацията върху това , че сте на запис.
 6. Ей така ме засърбя да си купя тези и са доста забавни
 7. Бях си правил подобен експеримент. На същото мнение съм- не излиза нещо , което да си струва.
 8. ultramega

  Gm Jam

  Браво
 9. ultramega

  Струните На Мрака

  Подобни дебати винаги привличат вниманието. Ако ще се заигравате още с парчето бих предложил няколко идеи. Вкарайте елктронни мотиви- синт , нещо такова , а и някой техно бийт в някоя пауза би бил забавен. Намерете втори вокал, който да се "дере" на куплетите. В момента записа ви е разцепен в двете панорами , вкарайте някое от солата да се върти - ляво, дясно , по средата....
 10. Много е лъскав тоя телекастър .... направи го малко мърляв и него
 11. ultramega

  Godo - old project

  Класно и качествено е! С носталгия си спомням за времето когато Zanev беше активен потребител , както и самият форум беше много- по активно място.
 12. Качествена работа. Поздравления и респект за положения труд .
 13. ultramega

  Агоп - Звукодорфини

  Това с тениската стана често коментирано , а не е било умишлено , просто типичната за мен разсеяност Когато се състоя фотосесията , все още не предвиждах да използвам снимките за обложка на албум. Едва ли Фендер или Гибсън ще се занимават с мен ... по-скоро може нашите данъчни да ме погнат , нищо че съм на 110% загуба от начинанието Всичко е за кеф . Имам и един профил в Bandcamp, та там ако някой посетил се изкефи може да плати албума, но никак не ми е цел пс. Опитвам се да кача снимки на диска , но нещо не се получава.
×

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.