Jump to content
Българският форум за музиканти

Frustihoante

Members
  • Мнения

    32
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Относно Frustihoante

  • Рожден ден 09/11/1980

Previous Fields

  • Инструмент
    kitara

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Location
    софия

Последни посетители

1114 профилни разглеждания

Frustihoante's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  • Reacting Well Rare
  • First Post Rare
  • Collaborator Rare
  • Week One Done Rare
  • One Month Later Rare

Recent Badges

8

Обществена Репутация

  1. Поразрових се още малко и видях, че PHA 50 системата означава точно това, за което говорих в предния пост. Все пак приемам всякакви мнения относно пианото.
  2. Здравейте, Извинявам се предварително ако постът е off topic, но ми трябва мнение за Roland RD2000. Изгледах доста ревюта. Истината е, че искам да го купя за детето ми, за което то ще е първо пиано, но и всички вкъщи сме свързани с музиката по някакъв начин. Още повече, че е преносимо пиано, което е основно изискаване от наша страна. Никъде в описанията не срещнах, едно към едно изписано, че е с така наречената хамър клавиатура, която за начинаещ, разбирам, че е задължителна. Не коментирам цената или модела, а дали е инструмент, който адекватно ще се доближи до усещането за пиано. Благодаря ви.
  3. Браво на тоз твоя приятел . За мен поне е повече от перфектно.
  4. Супер, давай пък ще видим какво ще се получи накрая
  5. В бързината за тва остана време, а и беше експеримент. В плановете е да се появи цялата песен скоро
  6. На breaking the girl си е Антъни. Иначе на повтарящия се припев tell me baby - аз
  7. BSSM BSSM Просто за кеф
  8. Frustihoante

    Blackbird

    Чудно!любима песен!
  9. Ето нещо кратко и безотговорно от мен.
  10. Кво говориш...луд фен съм! Точно този албум кърти...Много добри са кавърите. Мисля и аз да кача скоро малко ред хот парчета
  11. Ако някой може да помага! не бях пускал от доста време кубето и когато днес го включих без да правя каквито и да е други действия, в слушалките чух доста заглъхнал звук (през процесора), като след 5 сек никакъв звук. След което пуснах китарата дирекно в кубето, но пак без успех...а не разбирам много от хардуеъра , ако някой може да предполага, да помага кубето е на 3-4 месеца.
  12. Всяка година от 15г. насам си пускам по някое парче на тази група и си мисля, до кога ли ще ми звучат така, сякаш преди 5 минути са излезли от студиото...във всякакъв смисъл!!! наистина ми е интересно, дали аз прекалено съм прехласнат или за своите години са написали и изсвирили нещо много добро Надявам се да не съм объркал мястото на темата, но ако е така, моля да бъда коригиран Ето и още една група от Добрич ) пак са на 18 г., може и да си личи, но аз не долавям, въпреки че "израстнах с техните песни" и вече съм 1,82:)
  13. Еваларката!!!Най-накрая нещо свястно да се чуе в родния ефир!!!Успех, момчета!!!
  14. може да не съм се изказал правилно за "наистина мнението"! но много ми се иска да бъркам относно възможностите за подобрение на положението, за тва продължавам да искам да чуя нещо, което го знаеш.
×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.