Jump to content
Българският форум за музиканти

Cliff_Burton

Members
 • Content Count

  36
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  10

Cliff_Burton last won the day on June 4

Cliff_Burton had the most liked content!

Community Reputation

159 Excellent

About Cliff_Burton

 • Rank
  Ослушващ се
 • Birthday 05/06/1980

Previous Fields

 • Инструмент
  бас

Contact Methods

 • Website URL
  http://www.cliff.zavinagi.org/blog

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Велико Търново

Recent Profile Visitors

481 profile views
 1. Cliff_Burton

  Вицове за музиканти!

  Най-тъжната поза в секса била ти да си отдолу, а отгоре да няма никой.
 2. Мили ми музикални другарчета, чувствайте се поканени на концерта. Вече е официално дето се вика, до ден-два трябва да тръгнат и билетите в системата на bilet.bg https://www.facebook.com/events/489315008479747/
 3. Денят и мястото на събитието са известни както е казано - 30.11 Микстейп. Обаче междувременно нещата тръгнаха да еволюират в посока мини турне на бандата в региона. Та това, което търся сега са контакти на музикални агенти, които евентуално могат да организират концерт на Nanowar в някоя от тези страни: Сърбия, Македония, Хърватска, Словения, Румъния, Гърция. Ако имате познати, пишете или тук или ЛС моля.
 4. Cliff_Burton

  * Крадени песни *

  По темата за забравеното старо вчера слушах и не вярвах на ушите си. Оказа се, че най-известната песен на Shocking Blue (да, същата дето има две версии на български и една реклама на самобръсначки) е с техен текст, но рифовете са взети от друго парче 5-6 години преди тях: И за да е още по-забавна историята The Banjo Song може да е с оригинален риф, но текстът е взет от древната песен "Oh! Susanna" Всичко това ми дойде покрай този сайт: https://www.whosampled.com/ предполагам, че ще е интересен на музикантите тук.
 5. Cliff_Burton

  Забавна простотия

 6. Българската версия я пее Асен Кралев, а не аз. Откъм пеене съм прилично зле (дори за караоке), с баса се оправям една идея по-добре :) Иначе преводът е предимно от мен, базиран на руската и немската версия, но с тук там някоя икебана включена :D Концертът може би ще отиде за наесен в някой клуб и с Акащи джуджета и Контрол, че нещо лятото се оказва тегаво. Така или иначе ще държа форума в течение, нищо че няма кой знае колко интерес :D
 7. Cliff_Burton

  Вицове за музиканти!

  Закъсали румънци спират нашенец на магистрала в Германия. Обясняват му, че не им достигат пари за бензин и му предлагат златна гривна за 100 евро. Нашенецът дълго се пазари и накрая я купува за 50. Дава им 100 евро, взема си рестото и гривната и потегля. Това, че гривната е фалишва той се е досетил веднага, но това че стоте евро са фалшиви, а рестото истинско, румънците разбрали по-късно.
 8. Спартакус няма как да поеме всички желаещи Имат чувство за хумор младежите, макар и специфично. А що се отнася до моето според някои хора съм бил много "забавен", ама то пак е въпрос на вкус. Иначе не че се хваля, но до голяма степен благодарение на мен имаме тяхна песен на български: А Юджени Минджев е вариант за съпорт, но трябва да дойде с Трамвай №5 и да си намери огняр да мята *** в мрака И извън спама - сериозен съм за организирането на концерта. Вече получих коментари от няколко места, че август месец е по-кофти като време за събитие в София, защото всичко живо е извън столицата... Така че ако ще е вариант Маймунарника ще гоним юли вероятно. Но горните въпроси остават отворени.
 9. Здравейте добри хора. С няколко приятелчета се гласим да организираме концерт на най-истинската метъл банда в България. С групата е говорено, навити са и изискванията им са скромни, могат да се покрият сравнително лесно. Проблемът е, че за лятото имат само две свободни дати, така че възможностите им са следните: 1. Вземаме някой клуб на открито за една вечер (примерно Маймунарника), каним още 1-2 български банди и заформяме мини фестивал. 2. Намира се фестивал с дати 19/20 юли или 23/24 август, който да е в по-голям град - София, Пловдив, Варна или Бургас (заради полетите) и се говори с организаторите на феста дали биха се зарадвали да включат и Nanowar of Steel 3. Изчакваме до октомври и правим концерт на закрито в някой клуб (примерно Mixtape) Та ако се сещате за подходящи фестивали, места за свирене или пък български банди, които биха подхождали на група като Nanowar of Steel за съвместен концерт, пишете. До момента е говорено с Контрол и като цяло са навити за подобно нещо. Аз си мислих и за Акащи джуджета, но нямам никакви техни контакти. Разбира се всеки съвет от човек с опит в организирането на подобни събития би бил добре дошъл.
 10. Cliff_Burton

  Вицове за музиканти!

  Арестуван циганин в районното:- Как се казваш?- Артур!- Знаеш ли защо те арестувахме, Артуре?- Сигурно щот съм крал.
 11. Не знам колко от вас са попадали на тази серия, но на мен ми беше интересна (няма как за 20 минути да се покрият 25 години), но е една добра основа: В същия канал има и още доста бас разбира се
 12. Cliff_Burton

  Вицове за музиканти!

  - Каква е разликата между басиста и барабаниста? - Осминка такт.
×

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.