Veli345 Публикувано Март 19, 2011 Публикувано Март 19, 2011 Здравейте хрумна ми идеята да се пробвам да правя техно музика и миксове такива неща и ми е нужна програма.Не искам нещо много трудно,искам само да се пробвам. Благодаря предварително Велизар
RockoBG Отговорено Март 20, 2011 Отговорено Март 20, 2011 а ве то т'ва с плодчетата е за барабани и хеви метъл не е за техно А що е то програма за техно не знам ам тея двете дето ги казвате според мен са си за хеви метъл. Аре тая втората не съм я разъквам амам съм сигурен че не за техно ами е за метъл
presly Отговорено Март 20, 2011 Отговорено Март 20, 2011 Верно, ама аз нали уж за добро... да помогна, де
blr Отговорено Март 20, 2011 Отговорено Март 20, 2011 http://forum.muzikant.org/index.php?/topic/99776-idhiadhaia-ca-idhaaaaiaa-ia-iadhe/
emo_tion1 Отговорено Март 20, 2011 Отговорено Март 20, 2011 (Редактирано) Aко ми обясниш какво означава програма за хеви метъл и програма за техно и каква е разликата между тях ще ми бъде много интересно ? А иначе еднa от най-лесните (но не и за сметка на качеството ) програми си остава Фрутито. Поне аз съм много доволен и си работя с нея Редактирано Март 20, 2011 от emo_tion1
RockoBG Отговорено Март 21, 2011 Отговорено Март 21, 2011 Aко ми обясниш какво означава програма за хеви метъл и програма за техно и каква е разликата между тях ще ми бъде много интересно ? А иначе еднa от най-лесните (но не и за сметка на качеството ) програми си остава Фрутито. Поне аз съм много доволен и си работя с нея Ве и аз т'ва се чудя
Recommended Posts