Lava2 Отговорено Март 29, 2011 Отговорено Март 29, 2011 Аз четох скоро че е предложил да се върне, най-вече заради многото молби на фенове на сайта му. Обаче са му казали че няма начин да стане. Колкото до това кой ще е, аз лично си мисля че не е в стила на групата да е някой безизвестен. Според мен ще вземат някое голямо име който да има и принос към създаването на музиката им. Цитирай
Baby Thomas Отговорено Март 31, 2011 Отговорено Март 31, 2011 Освен ако не им е писнало дръмера да им дава наклон на... нотите... Цитирай
Slacoth Отговорено Март 31, 2011 Отговорено Март 31, 2011 DREAM THEATER бяха обещали да разкрият заместника на фамозния Mike Portnoy "скоро" към края на миналата година, но въпреки това името му още не е известно. Периодично се появяват и биват опровергавани слухове за това кой ще е следващият ударник на "Театралите", време е и за поредната подобна информация. Причината да ви я съобщим е, че източникът й е доста авторитетен - водещият на предаването "That Metal Show" по "VH1 Classic" Eddie Trunk. Според него, новият барабанист на DREAM THEATER е Mike Mangini - 47-годишният сесиен музикант, работил с изпълнители като ANNIHILATOR, EXTREME, James Labrie, Steve Vai и др. Дори и тази новина да бъде отречена, THEATER вече насрочват концерти и фестивални участия за все по-близките летни месеци, така че моментът да разберем кой ще налага кожите в групата от сега нататък наближава. Източник Цитирай
vihro Отговорено Март 31, 2011 Отговорено Март 31, 2011 Айде сега дръмъра виновен Цецо,да ти кажа дръмъра е най-важния в една банда-гръбнака!Ето два случая в които дръмър банда прави-Металика,както и настоящия случай...има и други,но да не се хваля И без двамата световно признати колеги,сега щяхме да имаме две световно НЕизвестни гаражни банди 1 Цитирай
darmonko Отговорено Март 31, 2011 Автор Отговорено Март 31, 2011 DREAM THEATER бяха обещали да разкрият заместника на фамозния Mike Portnoy "скоро" към края на миналата година, но въпреки това името му още не е известно. Периодично се появяват и биват опровергавани слухове за това кой ще е следващият ударник на "Театралите", време е и за поредната подобна информация. Причината да ви я съобщим е, че източникът й е доста авторитетен - водещият на предаването "That Metal Show" по "VH1 Classic" Eddie Trunk. Според него, новият барабанист на DREAM THEATER е Mike Mangini - 47-годишният сесиен музикант, работил с изпълнители като ANNIHILATOR, EXTREME, James Labrie, Steve Vai и др. Дори и тази новина да бъде отречена, THEATER вече насрочват концерти и фестивални участия за все по-близките летни месеци, така че моментът да разберем кой ще налага кожите в групата от сега нататък наближава. Това ми беше и на мен прогнозата като пуснах темата... ако се потвърди ще се самопочерпя една бира Цитирай
Slacoth Отговорено Април 1, 2011 Отговорено Април 1, 2011 Аре бе!? Според тази статия това е снимка на новият барабанист: Добре, че изобщо не съм фен на тази група иначе назнам какво щах да мисля. Цитирай
niacin Отговорено Април 1, 2011 Отговорено Април 1, 2011 Обичам Синдииии... и като барабанистка! Поне DT ще се поразхубави. Вероятно е майтап все пак. Едно е сигурно - Карлос Сантана излезе късметлия. Взе хубавата булка. Сега да видим дали ще помоли Денис Чембърс да написне групата за да свири Синди със Сантана. Опа, грешка, нали Синди ще свири с DT... Цитирай
Baby Thomas Отговорено Април 27, 2011 Отговорено Април 27, 2011 Сигурно всички сте ги гледали, но да попълним темата с документарито за дръмер прослушването 2 Цитирай
mike_portnoy Отговорено Април 28, 2011 Отговорено Април 28, 2011 Дам...и аз го следя с интерес Третата част е последна и би трябвало да го разкрие. Дотук Минеман ми хареса най-много за групата. Цитирай
Opeth Отговорено Април 28, 2011 Отговорено Април 28, 2011 Това с Derek Roddy някаква шега ли е? Барабанист на група казваща се "Hate Eternal" и свирил с Nile да свири The Spirit Carries On? Първи април беше преди почти месец май. Добре свири, но просто не става... Дотук Marco Minnermann най-много ми допадна, и като свирене и като поведение, беше ми трудно да го гледам как свири без да се хиля. Интерпретациите на Thomas Lang също ми харесаха, така че мисля, че с него би било много яко, малко е прекалено сериозен, но нищо. Всъщност, и тримата с Mike Mangini ми харесват повече от Mike Portnoy. Virgil Donati може да е много добър барабанист, но неговите интерпретации пък направо съсипаха песните... И ми се стори малко несериозно това, че не си беше научил идеите като хората.... Нямам търпение да чуя утре как се е представил Peter Wildoer, понеже се надявам да са избрали него, че да им покаже на тея как се правят истински екстремни бек вокали. Ако не изберат него, не знам кой точно ще пее по средата на A Nightmare to Remember. Цитирай
nosorozitemu Отговорено Април 28, 2011 Отговорено Април 28, 2011 Според мен дилемата "напъплила" момчетата от Dream Theather е сериозна. По ми е интересно след големия финал дали ще пуснат на ДВД "състезанието" и да видим целите изпълнения на участниците. За мен Mike Mangini е логичния избор, но и Lang и Minemann са великолепни музиканти. Стилът на Virgil Donati е доста различим от на останалите и ще промени в голяма степен типичният Theather - ски аранжимент и звучене. Поздрави. Цитирай
rudibass Отговорено Април 28, 2011 Отговорено Април 28, 2011 Аз от гледна точка на един небарабанист смея да кажа ,че Майк Манджини свири най- стегнато и технично от всички.Демонстрира собствения си стил без да обозва парчетата на бандата.И учудващо, лично за мен, показва жива заинтересованост от това което свирят Тиатър. Все пак той е свтовно признат дръмър... с майсторски класове ,преподава в университети и тнт. Цитирай
Heartman Отговорено Април 28, 2011 Отговорено Април 28, 2011 Стана ми интересно най-после.До сега темата с новия барабанист ми беше доста скучна и жълта,сега вече като има конкурс си е друго.Малко причлича на това когато Металика търсиха басист.Логично е да изберат Манджини.Няма такъв барабанист като него.Гледах днеска доста клипчета с него и се размазах. С Екстийм и с Вай има такива умопомрачителни сола и така си разделя крайниците че е почти невъзможен за копиране.Втория за който и аз веднага се сетих и аз (даже първо за него се сетих)е Донати.Вярно е че е малко по-различен и изчанчен в мисленето,но е свирил с бившия член на Тиътър, Дерек Шериниан в Планет Екс.И беше научил песните просто искаше да пробва нещо което му е хрумнало в момента.Стана ми много смешно как говори като анимационния котак Силвестър Минеман също е добър барабанист и е много забавно да го гледаш и може да се усмихваш през цялото време докато свири,но някак не допада на стила на бандата.Другите не ми харесаха честно казано. Цитирай
drumvarna Отговорено Април 28, 2011 Отговорено Април 28, 2011 Аз заради Върджил изгледах и 2-те клипчета и според мен(макар че го обожавам) не е за тази банда, а тези коментари, че не си исвирил нещата са малко комични!!! За мен лично Манджини е фаворита ,след това Минеман. Дерек Роди много за малко го дадоха и не можах да разбера как се е представил а Томас Ланг не мога да го дишам и направо го пропуснах!! Аз като човек дето никога не е слушал ДТ с огромен интерес изгледах клиповете и ако изберат Манджини може пак да отида на концерт, че предния път си излязох по средата на концерта в НДК, просто не са моята банда и ми беше зор да се мъча да ги слушам!!! Предполагам че на всички фенове им е било трудно да проумеят защо Портной се е махнал, но всеки си има път в живота и т.н. и когато не се чувства ОК, няма защо да мъчи и другите, може така да е по- добре за всички и за ДТ и за Портной!!! Според мен ще изберах някой известен, всички големи за професионалисти и ме съмнява да се правят на герои тепърва!! Дано избора на ДТ да не разочарова феновете и да им се радвате още дълго време!!! Респект и за ДТ и за всички кандидати!!! Цитирай
Recommended Posts