Svanio Отговорено Февруари 15, 2011 Отговорено Февруари 15, 2011 Лепило за метал-метал. Но моментните лепила би трябвало да ти свършат работа, поне докато смениш ключа, а и не само Цитирай
Георги Тотев Отговорено Февруари 15, 2011 Отговорено Февруари 15, 2011 Да се върнем на първа страница и да прочетем поста на батко Acei, някой нещо протиффф? Цитирай
Zstefanov Отговорено Февруари 15, 2011 Автор Отговорено Февруари 15, 2011 Нямам си и на идея как ще стане със вилица, ако може малко по-точно обяснение? Цитирай
Baby Thomas Отговорено Февруари 15, 2011 Отговорено Февруари 15, 2011 Еми заклинваш я докато опре в дъното и двата й зъба хванат двете противоположни страни на пина, той нали е квадратен също. Можеш да опиташ и с ключе за спици. Аз като имах Кремона имаше запоени 2 монети от по 1 стотинка на два от ключовете. Но иска добра спойка, за да не се счупи - шлайфане, киселина, ала-бала... Цитирай
Георги Тотев Отговорено Февруари 15, 2011 Отговорено Февруари 15, 2011 (Редактирано) Вилицата колко остриета има? ... А между тях какво има? ... Е те точно това в ъгъл от 90 градуса спрямо равнината на "врътката" ше ти реши моментно проблема! П.П.: Baby Thomas ме изпревари Редактирано Февруари 15, 2011 от Георги Тотев Цитирай
Zstefanov Отговорено Февруари 15, 2011 Автор Отговорено Февруари 15, 2011 Благодаря много на всички. Утре ще го опитам. Цитирай
Георги Тотев Отговорено Февруари 15, 2011 Отговорено Февруари 15, 2011 (Редактирано) "Мародераторите" да ме свинят за поредния , ама ... коуега, имаш клещи под ръка, фотоапарат, но нямаш вилица ... утре съседа ако даде ли стана, пегаси темата! Редактирано Февруари 15, 2011 от Георги Тотев Цитирай
Zstefanov Отговорено Февруари 15, 2011 Автор Отговорено Февруари 15, 2011 Не просто си отидох в нас и китарата остана у дядо ми (негова си е). Утре като отида у тях ще пробвам тва имах предвид. Цитирай
tatkoogi Отговорено Февруари 16, 2011 Отговорено Февруари 16, 2011 Еми заклинваш я докато опре в дъното и двата й зъба хванат двете противоположни страни на пина, той нали е квадратен също. Можеш да опиташ и с ключе за спици. На снимката се вижда, че не е квадратен! То и за това с клещи не се получава а с вилица изобщо няма да стане. Цитирай
Георги Тотев Отговорено Февруари 16, 2011 Отговорено Февруари 16, 2011 (Редактирано) И с вилица и с клещи ще стане. "Врътката" е плоска (сплескана) ... въпроса е малко въображение да се приложи Поздрави! Герги Редактирано Февруари 16, 2011 от Георги Тотев Цитирай
Zstefanov Отговорено Февруари 16, 2011 Автор Отговорено Февруари 16, 2011 С много зор с клещите си напраих струната на РЕ. Благодаря на всички. Цитирай
g_vayov Отговорено Февруари 16, 2011 Отговорено Февруари 16, 2011 (Редактирано) Имам едни ключове за подаряване. Не са нови но ще свършат работа. Редактирано Февруари 16, 2011 от g_vayov Цитирай
Recommended Posts