gost Отговорено Февруари 19, 2011 Отговорено Февруари 19, 2011 (Редактирано) Не ми е била целта това Иначе, Ники, би ли споделил какво басове си имал до момента ? Редактирано Февруари 19, 2011 от gost Цитирай
Nikifena Отговорено Февруари 19, 2011 Отговорено Февруари 19, 2011 @blr, В главата ми се въртят много неща за бас. Не знам с какво да се захвана. Честно казано от сумати време се каня да си спретна DI с лампБи за бас, че с тия апаратури е мъка в други градове си е направо непосилно. Кутийката за Влад е ЕКУ за бас с балсниран галванично разделен изход посредством траф. Добро решение за Ди бокс + еку. Направих го с висок входен импеданс заради пиезото, но не пречи там да се включва и нормален бас. Цитирай
blr Отговорено Февруари 19, 2011 Отговорено Февруари 19, 2011 Благодаря за отговора Ники! Като казваш лампов DI, предполагам имаш предвид лампов преамп с вграден DI, или? Ако приемаш мнение от потребители, според мен има нужда от нещо от рода на SansAmp BDDI или Hartke Bass Attack. И давата ефекта не се намират лесно у нас, а вършат много добра работа както на концерт, така и за запис. Цитирай
fifcho Отговорено Февруари 19, 2011 Отговорено Февруари 19, 2011 Епа га ни поканиш на бойчиновска ракия, Фифчо. Оно я обичам да пия со вазе. Он Роско не го знам дали ше доаде, ма има и други пустиняци на тоа свет На яденйе и пиенйе се не кани. Звънкаш ми и ми казваш идеме, и това е. Рикия има да ви удавим Цитирай
Nikifena Отговорено Февруари 20, 2011 Отговорено Февруари 20, 2011 @blr: Да, нещо такова. Може би по-правилно е еку+ балансиран изход, но с лампи. Викторе, с подфръганье и поклащанье. Нещо такова: Цитирай
fLiSk Отговорено Февруари 21, 2011 Отговорено Февруари 21, 2011 Честит имен ден адаш ! Взе ли вече детски поялник и бас на Ева ? Кога ще дочакаме да почнеш да правиш аналогови педал-борди сеийно хай со здраве, дедо ти Хараламби Цитирай
synchu Отговорено Февруари 21, 2011 Отговорено Февруари 21, 2011 ^Eвстати стига с тези псевдоними де - ай Хараламби пък сега? А аз защо не си получих отговор на 2 от въпросите не знам? Адаш - а вървят ли нещата със студийните устройства или преди всичко по китарни и бас джаджи работиш? Цитирай
IgniteAll Отговорено Февруари 21, 2011 Отговорено Февруари 21, 2011 С теб се знаем от една камара години вече и си ми близък приятел, което автоматично значи, че каквото съм имал съм те питал, но все пак имам един въпрос. Активен или пасивен... бас? И що аджеба така, бре джанам? Цитирай
Nikifena Отговорено Февруари 21, 2011 Отговорено Февруари 21, 2011 Горе за двамата адаши: Айде стига с тия простотоии бе, момчета Излагаме се пред чужденците Не съм намерил детски поялник. В нас се подвизава само детско пиано, подарък от един сливенски пустиняк и барабанче. Има и 2 баса, ама не са детски Към другия адаш. Правя една къстъм хава, ама и трябва още време. Вики, мисля, че активен е по-добре. И то не от гледна точка на звук, а от удобство. Дава голяма гъвкавост на сцената. Бързо контролираш звука и съответно си в тон със стила. Цитирай
blr Отговорено Февруари 22, 2011 Отговорено Февруари 22, 2011 И още един въпрос: Какво стана с проекта за бас глава с клас D стъпало? Темата вървеше добре, но в един момент, като че ли се отказа. Аз бих се радвал и на конвенционално изпълнен, интегриран усилвател. Цитирай
Nikifena Отговорено Февруари 22, 2011 Отговорено Февруари 22, 2011 зарязах го за момента. Седи полуготово. Цитирай
Fallenblood Отговорено Март 4, 2011 Отговорено Март 4, 2011 как си правиш платките? какво е синьото покритие? малко тъпо, но колко време горе-долу ти отнема изработката на средно сложен ефект? и как съвместяваш занаята със семейството? Цитирай
Nikifena Отговорено Март 4, 2011 Отговорено Март 4, 2011 -или в платкаджийница, или в домашни условия- когато става дума за една бройка. Синьото е син спрей. Прави платката красива. -Зависи от това колко време имам на разположение, как трябва да се направи и колко време ще ме мотат фирмите с които работя. Средно 2 седмици за 1 ефект. -Не мога да разбера какво имаш предвид. 2 Цитирай
Linchpin Отговорено Март 5, 2011 Отговорено Март 5, 2011 Ники какво мислиш по въпроса- дали скоро аналоговите ефекти няма да бъдат изместени от новите мулти- функционални процесори чиито цени постоянно падат, а съответно възможностите им се разширяват? Подготвяш ли "отговор" на евентуалното търсене? Въобще какво ти е мнението за тези ефекти като качество на звука, ремонтопригодност и т.н. (преполагам че са ти минали доста през ръцете и имаш впечатления)! На една част от китарното човечество им реши проблемите като направи Firesound-а! За турбо- железарите ще има ли нещо подобаващо? Цитирай
Recommended Posts