Passkalero Отговорено Април 28, 2006 Share Отговорено Април 28, 2006 Според мен решението е да продадете апартамента! Шегувам се естествено. Просто ми стана интересно и прочетох от началото, до края. :wall: За мен е МНОГО странен проблем! Ще ми е интересно да разбера ако оправиш нещата, и по-важно как... Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Jordan_J Отговорено Април 28, 2006 Share Отговорено Април 28, 2006 (Редактирано) Според мен решението е да продадете апартамента! Или да спрат тока в целия Студентски град и да пробват на батерии :) Аз съ6то следя тая тема, 4е ми стана много интересно какво е, и как 6те ре6ите проблема! Редактирано Април 28, 2006 от visiondann Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
AXE Отговорено Август 17, 2006 Автор Share Отговорено Август 17, 2006 (Редактирано) Познайте кой вече няма шум И да - сменихме квартирата Сега има един значително по-слаб брум, чийто източник беше строго локализиран - неекранираният усилвател РЕСПРОМ, модел '84та Като го изключа остава едно много тихо съскане, което предполагам идва от високия гейн на ефекта и което определено е пренебрежително слабо Извода - не си купувайте активни адаптери, ако живеете в 4ти блок в Студентски град :green: Редактирано Август 17, 2006 от AXE Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Evtim Djerekarov Отговорено Август 17, 2006 Share Отговорено Август 17, 2006 Честито на печелившия. Само за това ли реши да смениш квартирата? Голяма стъпка си предприел. Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Fenix Отговорено Август 17, 2006 Share Отговорено Август 17, 2006 На това му се вика посветен на китарата човек... Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
AXE Отговорено Август 18, 2006 Автор Share Отговорено Август 18, 2006 За музиката всичко Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Nikifena Отговорено Август 22, 2006 Share Отговорено Август 22, 2006 Извода - не си купувайте активни адаптери, ако живеете в 4ти блок в Студентски град :green: ...или ако искате да се занимавате с музика в 4ти блок свирете на бас Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts