YtseJam Отговорено Август 4, 2005 Отговорено Август 4, 2005 Сори за вмешателството, ама го имам тоя концерт и ми се струва ултра скучен и до голяма степен прехвален. Всеки си има вкусове де, ама специално за Завинул не мисля, че е чак толкова заслужаващ аплодисменти, просто бендът му е многолюден и успяват да докарат някакво пулсиране такова, което се харесва на масовата публика и затова са толкова популярни. Спомням си като беше концерта тука, сума ти хора, които идея си нямат от джаз, казаха, че това им харесва и чух, че са друсали задници в залата. Както и да е... Цитирай
progressive Отговорено Август 4, 2005 Отговорено Август 4, 2005 за това че свири с много добри музиканти си абсолютно прав!!! ама пък на мен концерта му тук много ми хареса... и всъщност той ме запали по неговата музика... е, има някои неща които съм му слушал и са ми малко скучни, но пък неговата музика постоянно толкова се променя... лека вечер п.п. @YtseJam, понякога са много смешни такива хора, които си нямат представа от някаква музика или пък тема, но взимат дейнно участие... Цитирай
progressive Отговорено Август 4, 2005 Отговорено Август 4, 2005 а сега си пуснах малко Майкъл Ръф... един друг любим пианист и музикант :exclaim: ненормалник... Цитирай
RonCarter Отговорено Август 5, 2005 Отговорено Август 5, 2005 Сори за вмешателството, ама го имам тоя концерт и ми се струва ултра скучен и до голяма степен прехвален. Всеки си има вкусове де, ама специално за Завинул не мисля, че е чак толкова заслужаващ аплодисменти, просто бендът му е многолюден и успяват да докарат някакво пулсиране такова, което се харесва на масовата публика и затова са толкова популярни. Спомням си като беше концерта тука, сума ти хора, които идея си нямат от джаз, казаха, че това им харесва и чух, че са друсали задници в залата. Както и да е... Приятелю, Завинул е от музикантите които са допринесли страшно много за развитието не само на джаза а и на музиката като цяло. От "Rise and fall" & "Money and the pocket"-В края на 60 години, през Weather Repport със Jaco Pastorius, Alex Acuna и прочие, до по късните му проекти със Zawinul sindycate и не само... Да твърдиш че Zawinul е слаб музикант, само защото не ти допада стила му е как да кажа... :wall: Просто за мен е глупаво да се омаловажава с лека ръка един дългогодишен творчески път без значение дали е Zawinul или някой друг. Цитирай
ecmjazz Отговорено Август 5, 2005 Отговорено Август 5, 2005 Абсолютно съм съгласен с RonCarter Цитирай
Katsko Отговорено Август 5, 2005 Отговорено Август 5, 2005 нещо и аз не останах очарован от Завинул,ама аре нали съм тъп блъскач :wall: Цитирай
Topsun Отговорено Август 5, 2005 Автор Отговорено Август 5, 2005 а сега си пуснах малко Майкъл Ръф... един друг любим пианист и музикант :exclaim: ненормалник... и аз мноооогооо му се кефяимам един лайв с един басистмного отворенняма да ви казвам как се казва Цитирай
Topsun Отговорено Август 5, 2005 Автор Отговорено Август 5, 2005 Какво ще кажете за Joe Zawinul . пича е измислил съмати парчета,които са хит и до сега.независимо,че на мен са ми втръснали,но не мога да отреча,чe mercy, mercy, mercy ми е от любимите Цитирай
progressive Отговорено Август 6, 2005 Отговорено Август 6, 2005 а сега си пуснах малко Майкъл Ръф... един друг любим пианист и музикант :exclaim: ненормалник... и аз мноооогооо му се кефяимам един лайв с един басистмного отворенняма да ви казвам как се казва кажи де аз от време на време имам навика да се вманиачавам лошо на тема Майкъл Ръф... Цитирай
Topsun Отговорено Август 7, 2005 Автор Отговорено Август 7, 2005 а сега си пуснах малко Майкъл Ръф... един друг любим пианист и музикант :exclaim: ненормалник... и аз мноооогооо му се кефяимам един лайв с един басистмного отворенняма да ви казвам как се казва кажи де аз от време на време имам навика да се вманиачавам лошо на тема Майкъл Ръф... марко мендосаболна работаако го нямаш ми кажи да измислим как да ти го дам. Цитирай
progressive Отговорено Август 7, 2005 Отговорено Август 7, 2005 @Topsun ами май го нямам... преди имах един лайв който съвсем малко беше в мен и после изчезна с гръмването на стария хард... още не му се бях нарадвал... ще съм ти много БЛАГОДАРЕН ако има някакъв вариант да го получа... утре ще ти драсна на ЛС че сега съм с бавен нет... а и трябва да изчезвам... Цитирай
RonCarter Отговорено Август 8, 2005 Отговорено Август 8, 2005 а сега си пуснах малко Майкъл Ръф... един друг любим пианист и музикант :exclaim: ненормалник... и аз мноооогооо му се кефяимам един лайв с един басистмного отворенняма да ви казвам как се казва Аз май се сещам Цитирай
Topsun Отговорено Август 8, 2005 Автор Отговорено Август 8, 2005 а сега си пуснах малко Майкъл Ръф... един друг любим пианист и музикант :exclaim: ненормалник... и аз мноооогооо му се кефяимам един лайв с един басистмного отворенняма да ви казвам как се казва Аз май се сещам аз май съм казал марко мендоса Цитирай
imperor Отговорено Август 8, 2005 Отговорено Август 8, 2005 Ако може, едно скромно мнение от най-добрия приятел на музиканта? Без да степенувам, просто тези, от които изпадам в оргазъм: Ференц Лист, Фредерик Шопен, Й.С. Бах, Рик Уекмън, Джон Маел, Кейт Емерсон, Джеймс Бабко, Чик Къриа, Джон Лорд, Краиг Фрост, Ричард Райт... Има и други, но не искам да се обяснявам в любов твърде дълго и отегчително. Цитирай
Recommended Posts