Topsun Отговорено Август 9, 2005 Автор Отговорено Август 9, 2005 Ако може, едно скромно мнение от най-добрия приятел на музиканта? Без да степенувам, просто тези, от които изпадам в оргазъм: Ференц Лист, Фредерик Шопен, Й.С. Бах, Рик Уекмън, Джон Маел, Кейт Емерсон, Джеймс Бабко, Чик Къриа, Джон Лорд, Краиг Фрост, Ричард Райт... Има и други, но не искам да се обяснявам в любов твърде дълго и отегчително. направо се разчувствах.... Цитирай
imperor Отговорено Август 9, 2005 Отговорено Август 9, 2005 Ако може, едно скромно мнение от най-добрия приятел на музиканта? Без да степенувам, просто тези, от които изпадам в оргазъм: Ференц Лист, Фредерик Шопен, Й.С. Бах, Рик Уекмън, Джон Маел, Кейт Емерсон, Джеймс Бабко, Чик Къриа, Джон Лорд, Краиг Фрост, Ричард Райт... Има и други, но не искам да се обяснявам в любов твърде дълго и отегчително. направо се разчувствах.... 'Що? Нещо да не би чувството ти за хумор да е на химическо чистене, Мона Лиза? Или тези, които ме кефят не стават?! Дай да го дадеме по-колегиално и приятелски и наздрве! Цитирай
Topsun Отговорено Август 9, 2005 Автор Отговорено Август 9, 2005 1.не съм мона лиза (аватара ми е само за ташак) 2.разчувствах се,щото тези които споменаваш ги бях забравил! 3.не ми харесва тона ти! относно колегиалното съм съгласен Цитирай
Egon Отговорено Август 10, 2005 Отговорено Август 10, 2005 Хей, хей...я спокойно. Topsun, на мен първо товоят тон ми се стори за "нехаресване". Без заяжданици, пичове, не за това сме се сбрали тука... Хайде наздраве и от мене Цитирай
imperor Отговорено Август 10, 2005 Отговорено Август 10, 2005 1.не съм мона лиза (аватара ми е само за ташак)2.разчувствах се,щото тези които споменаваш ги бях забравил! 3.не ми харесва тона ти! относно колегиалното съм съгласен Явно нещо не сме се доразбрали. Ако си забравил Чик Къриа, Бабко си е съвсем пресен. Другите са си стари, ама за мене са готини, а предполагам и за тебе. Клавира ми е слабост, но за съжаление никога не съм имал възможност да се понауча да посвирвам на него, защото си е скъп инструмент. Не оставай с лоши чувства, не съм скандалджия. Бог да ти дава хъс и творчески заряд! Цитирай
marin_zhelezov Отговорено Март 29, 2007 Отговорено Март 29, 2007 Представяте ли си Johm Lord колко бързо може да обара една жена?! По темата: Rudess просто мирише на музикант откъдето и да го подушиш, но(както винаги има НО) не е само той(с две думи: нищо полезно по темата не казах ) Цитирай
hristakis88 Отговорено Март 29, 2007 Отговорено Март 29, 2007 Е това е наистина хубава тема.Ами моят идол е Jordan Rudess,за мен той е един от най-великите музиканти,които съм слушал някога,а и не само за мен.Първо го чух да свири в Dream Theeater,а след това и в солови албуми и в много проекти.Определено той е човек с много музика в него и творчеството му е несравнимо.Свири с много музикално чувство. Jordan Rudess е моят идол пианист и киибордист!!! www.jordanrudess.com Цитирай
Rising_Force Отговорено Март 29, 2007 Отговорено Март 29, 2007 Боговете за мен са Хендел, Бах, Моцарт, Бетовен, Шопен, Лист... От импресионизма нататък - Владигеров, Милчо Левиев, Джон Лорд, Кийт Емерсън... ;) ;) Цитирай
drummer_93 Отговорено Март 29, 2007 Отговорено Март 29, 2007 Derek Sherinian и Jordan Rudess са моите любимци!!! Цитирай
CyberGene Отговорено Март 29, 2007 Отговорено Март 29, 2007 Значи отсега си признавам, че се заяждам Но искам да ви питам Рудесчиите и Дериниънчиите всъщност слушали ли сте някакви други пианисти, освен тях, за да имате база за сравнение? Щото то в мьетъла като че ли няма много клавирджии... Цитирай
Topsun Отговорено Март 30, 2007 Автор Отговорено Март 30, 2007 ХА!изкара ли сте една много хубава тема от прахта Съгласен с CyberGene до една степен...има доста колеги в прогресив метъла...пък и не само...То за някав метъл вече модата да имаш DJ да ти пуска семпли...абе... Цитирай
Драго Отговорено Март 30, 2007 Отговорено Март 30, 2007 ... Щото то в мьетъла като че ли няма много клавирджии... Найтуиш или Соната артика кой ли DJ са поканили да им пуска клавирните партии, явно е много добър щом им уцелва тоналноста и бийта. А аз съм останал с впечетление че DJ-те и на идея си нямат от музика, затова им се извинявам. Цитирай
Topsun Отговорено Март 31, 2007 Автор Отговорено Март 31, 2007 Говоря за лимп бизкит или линкин парк....ама професори колкото искаш...пък и да пускаш семпли е просто...те са си в тоналност Цитирай
rusnaka Отговорено Април 4, 2007 Отговорено Април 4, 2007 Джон Медески - за мен той е ОРГАНИСТ N1!!! Цитирай
Recommended Posts