Slav Отговорено Януари 23, 2011 Отговорено Януари 23, 2011 Аз имам евтин Washburn и лично на мен ми харесва доста повече от Squier. Ето Пламене, вече познаваш един човек с евтин Washburn. Цитирай
havaeca Отговорено Януари 23, 2011 Отговорено Януари 23, 2011 Имам Washburn WI 200 Pro .Незнам дали се води евтина - струваше 650 лева преди половин година. Купена е от МК Фактор. Много съм доволен от китарата. Произведена е в Индонезия. Качеството на изработка е много добро. Удобна е. Като звучене смятам, че е наистина впечатляващо за тези пари. Идва фабрично с Seymour Duncan хамбакъри. Ето и някои други характеристики : Mahogany body Carved top Maple neck Rosewood fingerboard Bound headstock Seymour Duncan® '59 reissue pickup in the neck Seymour Duncan® Custom Custom pickup in bridge 3 way toggle Switch Speed knob Exclusive VCC control Tune-omatic bridge with stop tailpiece Exclusive Grover® 18:1 gear ratio tuners Buzz Feiten Tuning System Еми за тази цена мисля, че е от добрите предложения на пазара. Цитирай
blr Отговорено Януари 24, 2011 Отговорено Януари 24, 2011 Теми от рода на "мнение за марката Х" са измежду най-безмислените, особено когато става дума за музикални инструменти. Повечето производители имат модели в широк ценови диапазон, често надхвърлящ 10х. Ясно е, че независимо дали носят едно и също лого или не, няма да има много общо между скъпите и евтините модели, като материали, изработка, качествен контрол и дори място където се произвеждат. По въпроса за добри, евтини китари си има тема с близо 300 мнения изписани вътре. Цитирай
DILETANT Отговорено Януари 24, 2011 Отговорено Януари 24, 2011 ^ Напълно съм съгласен, но такива теми продължават да се пръкват постоянно. Всеки голям производител на китари си има продукция от нисък, среден и висок клас, а също така сигничър и custom shop инстументи. Цитирай
synchu Отговорено Януари 24, 2011 Отговорено Януари 24, 2011 ^Точно, имам 15 годишен (да не стана и повече) N2 - чудесен инструмент - още докато бяха около 1000$ нови. Имам и къстъм шоп N4 padauk. Още по-чудесен инструмент Това не вярвам да носи кой знае каква информация обаче Цитирай
Recommended Posts