Jump to content
Българският форум за музиканти

havaeca

Members
  • Мнения

    11
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Previous Fields

  • Инструмент
    клавишни, китара

Profile Information

  • Gender
    Male

havaeca's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Обществена Репутация

  1. Преди няколко дни разглобих процесора и напръсках микретите с ... WD-40 ( четох,че е по-добре от контактен спрей). Стана чудо - ефектът беше почти мигновен! Вече всички бутони работят като нови. Незнам, какво е станало, вероятно са били замерсени контантите им, защотото и преди това си "цъкаха",като здрави, но нямаше резултат от натискането им. Незнам само, колко ще продължи това щастие, но засега имам напълно работещ процесор. Благодаря отново на всички отзовали се!
  2. Аааааа, това е ужас, ще изпадна в нервна криза !!!
  3. Ами ще пробвам точно това - малко спрейче - и ще пиша за резултата. Сигурно ще е краткотраен, но пък усилието е минимално...
  4. Благодаря на всички за отговорите. Като гледам нещата мисля,че ще му използвам само ефектите, амп-симулациите и еквалайзера - те са изнесени на самостоятелни врътки и работят без проблем. Засега това ми е достатъчно, след време - нов по-хубав процесор.
  5. Ей такава една процедура ми се въртеше и на мен в главата, ще опитам, най-много да го прецакам напълно .
  6. A, да го занеса в сервиз за мобилни телефони не ми беше идвало на ум... Мислех си за TV, Hi-Fi сервиз. Но точно гсм-сервиз е мястото за такива ремонти. Въпросът е, че не ми се занимава да я давам на ремонт тая джаджа. Мислех си за някакво много по-елементарно решение, но като гледам мненията, все повече се убеждавам, че трябва да пенсионирам процесора.
  7. Платката е нагъчкана със спойки, сигурен съм,че и аз ще оплескам нещата. Надявах се ключетата да могат да се почистят с нещо, но като ги видях ми се развали настроението...
  8. Благодаря за светкавичната реакция! Така и предполагах - трябва да се сменят тези въшки. Май са с по 5 карчета, десетина бутончета, значи около 50 микроспойки... Мисля,че няма да се справя, а пари за ремонт на процесора не ми се дават. По-скоро го взех на майтап за експеримент.
  9. Здравейте ! Имам проблем с бутоните на V-amp 2 - налага се да ги натискам много силно за да могат да се превключат. Разглобих процесора с надеждата да мога да ги почистя, но се оказаха миниатюрни капсулирани ключета (мисля , че се казват микрек), които аз не знам как да почистя. Поразмърдах ги нагоре-надолу, наляво-надясно. Нещата се пооправиха, но малко. Въпросът ми е мога ли да ги оправя по някакъв начин тези ключенца или трябва да се сменят. Търсих информация, но не открих такава. Процесорът е взет втора ръка. Благодаря на отзовалите се !
  10. Имам Washburn WI 200 Pro .Незнам дали се води евтина - струваше 650 лева преди половин година. Купена е от МК Фактор. Много съм доволен от китарата. Произведена е в Индонезия. Качеството на изработка е много добро. Удобна е. Като звучене смятам, че е наистина впечатляващо за тези пари. Идва фабрично с Seymour Duncan хамбакъри. Ето и някои други характеристики : Mahogany body Carved top Maple neck Rosewood fingerboard Bound headstock Seymour Duncan® '59 reissue pickup in the neck Seymour Duncan® Custom Custom pickup in bridge 3 way toggle Switch Speed knob Exclusive VCC control Tune-omatic bridge with stop tailpiece Exclusive Grover® 18:1 gear ratio tuners Buzz Feiten Tuning System Еми за тази цена мисля, че е от добрите предложения на пазара.
  11. Добре де, не може ли някой ако знае просто да отговори. Защо трябва непременно някой да се прави на остроумен и да се започват идиотски заяжданици. Така е в 90 % от темите. Все пак това е форум на музиканти и все си мисля, че сме малко по-духовни и издиганати хора... Простете ме за спама, но вече не се издържа !!!
×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.