G.Varbanov Отговорено Март 15, 2015 Share Отговорено Март 15, 2015 А Delay-a и Chorus-a ти как отиват до Loop-a на усилвателя? Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
MrDeath Отговорено Март 15, 2015 Share Отговорено Март 15, 2015 Никак, то не е нееобходимо, това се пуска в чист амп, а очевидно дилеят и EQ-то са след кривоча. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
G.Varbanov Отговорено Март 15, 2015 Share Отговорено Март 15, 2015 Ясно, преампа не те бърка значи. Thank you Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Hillbilly Отговорено Март 15, 2015 Share Отговорено Март 15, 2015 Ако им се позагледаш в "нивата" може и да успееш да си отговориш. Ай са не мъчиш, ще ти кажа, за някои моменти когато ми трябва по-тих лиид, ползвам китайското копие, което междувпрочем е доста добро. Ай са ,ни са мъча,имал съм такива,в момента ползвам един Maxon с ламба в него,дето е правен преди да се родиш някъде в Япония през атенюатора на ампа за домашно свирене,че ми е жал за възрастните хора под нас да не им вдигам шум,иначе едно босче овърдрайв е абсолютно достатъчно,ако ампа криви леко.. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
musicman Отговорено Март 15, 2015 Share Отговорено Март 15, 2015 ^ Не се брои, слагай сминки. 1 Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
G.Varbanov Отговорено Март 15, 2015 Share Отговорено Март 15, 2015 (Редактирано) ^^ Понеже не мога да лайкна на Рафо коментара. Редактирано Март 15, 2015 от G.Varbanov Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Hillbilly Отговорено Март 16, 2015 Share Отговорено Март 16, 2015 Не знам какъв ви е зора с лайкванията и снимките но във сурат тефтера не съм влизал скоро,снимката е от телефон ,maxon rod 880,който както писах не замества като при реално свирене фийдбек и т.н.,но звучи и на тихо добре.. 3 Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
jabs Отговорено Март 16, 2015 Share Отговорено Март 16, 2015 Еми къв ни е зора. Ето сега на мене супер много ми хареса килима и реших да кликна "лайк" и духа на форума ме поряза ! Не е честно !!! Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Hillbilly Отговорено Март 16, 2015 Share Отговорено Март 16, 2015 Килима е много готин да си лежиш даже,нямам светкавица на телефона и е тъмна снимката,как да е написал съм модела на драйва,моя..стар е,мога да ти кажа килима откъде е ,но на лични Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Baby Thomas Отговорено Март 16, 2015 Share Отговорено Март 16, 2015 Най-добрият chain за всички времена: 4 Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
G.Varbanov Отговорено Март 16, 2015 Share Отговорено Март 16, 2015 (Редактирано) Не забравяй останалата част от него: Редактирано Март 16, 2015 от G.Varbanov Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
jabs Отговорено Март 16, 2015 Share Отговорено Март 16, 2015 Mogami?! Сноб! Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Baby Thomas Отговорено Март 17, 2015 Share Отговорено Март 17, 2015 Нямах предвид марката. Просто само жица! Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
jabs Отговорено Март 17, 2015 Share Отговорено Март 17, 2015 (Редактирано) Шегуф Редактирано Март 17, 2015 от jabs Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
DaftFunk Отговорено Юли 8, 2015 Share Отговорено Юли 8, 2015 Моят чейн от доста време е: китара - уа - овърдрайв - дисторжън - корус - биг мъф - дигитален дилей - кубе Иначе казано :китара-Crybaby 95F-DigiTech Tonedriver- Boss DS-1,Boss CH-1,Elextro-harmonix Big Muff Pi ( US version )- Behringer DD...нещо си- Marshall MG 15w 1x8" combo Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts