niki_jem Отговорено Март 12, 2015 Share Отговорено Март 12, 2015 Лол доста съм учуден, понеже съм адски доволен как се справя като атенюатор. Например от както я имам THD Hot Plate -та събира само прах в нас. Много полезна информация, значи няма да се ъпгрейдва. Поздрави 1 Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
G.Varbanov Отговорено Март 12, 2015 Share Отговорено Март 12, 2015 ^^Що да я оспамиш, темата е за чейн! Давай, това е полезна информация. ) Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
anomandrus Отговорено Март 13, 2015 Share Отговорено Март 13, 2015 Kemper Всичките ми ампове и педали стоят пенсионирани. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
G.Varbanov Отговорено Март 13, 2015 Share Отговорено Март 13, 2015 (Редактирано) ^За амповете е разбираемо, а ефекти не му ли трябват? Редактирано Март 13, 2015 от G.Varbanov Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
DYLGIQ Отговорено Март 14, 2015 Share Отговорено Март 14, 2015 3 Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Heartman Отговорено Март 14, 2015 Share Отговорено Март 14, 2015 Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Hillbilly Отговорено Март 14, 2015 Share Отговорено Март 14, 2015 Често казано,ми е чудно как се свири с много ефекти..на мен ми трябва един драйв,ревърб ампа си има,а ако може да усилиме ампа и драйв не ми трябва.. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Heartman Отговорено Март 15, 2015 Share Отговорено Март 15, 2015 Не се свири лесно.Трябва да свикнеш много бързо да сменяш ефекти за различни песни.А за различни стилове се ползват и различни драйвове.Затова ползвам два драйва освен този на комбото.Пък и за сола трябва да си вдигнеш нивото така че е необходимост.За всеки стил си има нужди.На някои им трябват процесори с пресети за да могат да изсвирят това което трябва. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
G.Varbanov Отговорено Март 15, 2015 Share Отговорено Март 15, 2015 ^Ще ти покажа решение на този проблем с бързото сменяне като се видим Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
MrDeath Отговорено Март 15, 2015 Share Отговорено Март 15, 2015 Мда, казват се лупъри, продават се всякакви или си правиш според нуждите ти. 2 Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
G.Varbanov Отговорено Март 15, 2015 Share Отговорено Март 15, 2015 (Редактирано) ^Готин чейн. А за луупърите, друго е. Те само bypass-ват или включват различни вериги. Ако искаш параметрите на самите ефекти също да е променят, не ти вършат работа. Редактирано Март 15, 2015 от G.Varbanov Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Hillbilly Отговорено Март 15, 2015 Share Отговорено Март 15, 2015 Кви стилове трябва да се мешат непрекъснато не знам..,ма тая последната снимка ми е странна за кво ти е райът и до него китайското му копие? Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
MrDeath Отговорено Март 15, 2015 Share Отговорено Март 15, 2015 (Редактирано) Ако им се позагледаш в "нивата" може и да успееш да си отговориш.Ай са не мъчиш, ще ти кажа, за някои моменти когато ми трябва по-тих лиид, ползвам китайското копие, което междувпрочем е доста добро. Редактирано Март 15, 2015 от MrDeath 1 Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
G.Varbanov Отговорено Март 15, 2015 Share Отговорено Март 15, 2015 Ако ти се занимава напиши как са вързани 3-те вериги, интересно ми е. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
MrDeath Отговорено Март 15, 2015 Share Отговорено Март 15, 2015 1 е хоруса, 2 Дайм дисторшъна, 3 е целият горен ред, като очевидно е включен само единият от дисторшъните обикновено Райът-ът, а както казах като ми е необходим по-тих лиид, за някои песни, тогава превключвам на чайна-майна. Това е, проста хава. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts