rockstar666 Публикувано Януари 3, 2011 Share Публикувано Януари 3, 2011 Здравейте, това е първата ни записана авторска песен - с радост искаме да я споделим с вас! SOUNDPROPHET - Dead Nature. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Stivy_k Отговорено Януари 3, 2011 Share Отговорено Януари 3, 2011 Песента е желязна! Много добра работа в студиото и сериозна заявка за банда, която прави нещата качествено! Искрено ви желая да успеете да реализирате плановете си! Чакам и Лайв промоция скоро! Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
lespaul96 Отговорено Януари 3, 2011 Share Отговорено Януари 3, 2011 ООО !!! Страшни сте бе !! Продължавайте в същия дух да творите !!! Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
valitchy Отговорено Януари 3, 2011 Share Отговорено Януари 3, 2011 Честито сефте! Все така напред и нагоре, честит сайт на бандата - много успехи и концерти! Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Babyface Bob Отговорено Януари 3, 2011 Share Отговорено Януари 3, 2011 Още като свирихме заедно в Суинга знаех, че е въпрос на време да смажете в стила. Е, почвате да оправдавате надеждите ми! Поредната българска банда, на която съм искрен фен, заради идеи, качество, желание, реализация и визия! Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
rockstar666 Отговорено Януари 3, 2011 Автор Share Отговорено Януари 3, 2011 Ехееее, благодаря ви от името на всички останали за хубавите думи, това е стимул за нас да продължаваме напред, както и да приключим успешно записите и на другите парчета! Най-искрено още веднъж благодаря! Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Heartman Отговорено Януари 3, 2011 Share Отговорено Януари 3, 2011 Добро е наистина така алтърнатив ми звучи!Продължавайте в тоя дух! Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Viara Ivanova Отговорено Януари 4, 2011 Share Отговорено Януари 4, 2011 Много ама много съм фен Интересна вокална линия.Много смислен текст. Въобще едно страхотно парче, което не ме кара да размишлявам над въпроса: Абе...на кого ми прилича това?? Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Jordan_J Отговорено Януари 4, 2011 Share Отговорено Януари 4, 2011 Супер е, Митак! Браво!! Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Frustihoante Отговорено Януари 4, 2011 Share Отговорено Януари 4, 2011 Еваларката!!!Най-накрая нещо свястно да се чуе в родния ефир!!!Успех, момчета!!! Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Skumata Отговорено Януари 5, 2011 Share Отговорено Януари 5, 2011 Благодарим за хубавите думи! Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Synthy Отговорено Януари 7, 2011 Share Отговорено Януари 7, 2011 Браво на вас Никак не съм фен на точно такава музика, но според мен добре сте се справили. Що ли обаче няма повече групи у наше село като вашата... би било много добре. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
RockoBG Отговорено Януари 7, 2011 Share Отговорено Януари 7, 2011 Машала - както казват гърците Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
antisocial Отговорено Януари 7, 2011 Share Отговорено Януари 7, 2011 Страшно парче! Браво пичове, успех и с другите песни!!! Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Valserp Отговорено Януари 9, 2011 Share Отговорено Януари 9, 2011 Качество си е Успехи! Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts