Jump to content
Българският форум за музиканти

Synthy

Members
  • Мнения

    45
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Относно Synthy

  • Рожден ден 04/19/1979

Previous Fields

  • Инструмент
    уча се да свиря на пиано

Contact Methods

  • AIM
    synthykremen
  • Website URL
    http://www.massiveresearch.net
  • ICQ
    0

Profile Information

  • Location
    София

Synthy's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

1

Обществена Репутация

  1. http://www.generalmusic.com/download.asp?cod=995182 Можеше и сам да се сетиш да потърсиш на сайта на производителя
  2. ОК, ще опитам по-конкретно: китарата е много силна, звука е натрапващ се, избива над всичко останало. Може би ако я намалиш и коригираш с еквилайзера на някои места ще стане доста по-добре (може би областта при средни честоти - 1-2kHz ги мръдни леко надолу, 3-4 dB ще е добре според скромното ми любителско мнение, т.е. може и да греша). Чинелите също избиват над всичко, същото важи и за тях (без еквилайзер). Вокала е слаб, трудно се чува. Гласа никак не ми допада, но това е субективно и лично, просто не е мой тип, но е слаб като сила (волумето). И като цяло звучи нехармонично всичко, все едно инструментите са взети от различни места и просто са поставени. По-конкретно... май това е. И пак да кажа - може и да греша Запазвам си правото да съм убъркал рейса, пич .
  3. Едни прилични слушалки (40 кинта на берингер, в момента са ми на ушите) като за начало ще свършат добра работа вместо монитори, ако това е проблема на мастеринга. За линка - можеш да си сигурен.
  4. Без да е сърдиш, ама... за мен лично е меко казано дразнещо звученето. Тая китара ми проби тъпанчетата. Вокала никакъв го няма, барабаните нещо ми се губят (като изключим края на парчето, там вече ума барабани). И стила не е никак оригинален, силно ми напомня на нещо, ама.. не мога да определя какво е. Имам усещането, че това съм го слушал някъде.
  5. Браво на вас Никак не съм фен на точно такава музика, но според мен добре сте се справили. Що ли обаче няма повече групи у наше село като вашата... би било много добре.
  6. Да, най-добре не задълбавай. Особено щом не можеш да ми помогнеш в молбата ми
  7. Ако някой може да ми прати ноти на изпълненията на тоз човек, много бих бил щастлив. В момента съм на вълна Chronologie 2, но и други не бих отказал. Голям почитател съм му, и ме влече да се науча да му свиря изпълненията
  8. http://forum.muzikant.org/index.php?showtopic=94774 идеално ти се включва бюджета
  9. С миди клавиатура звука зависи от компютъра (от софтуерният синтезатор и мускулите на звуковата карта). Връзката с новите мидита става по USB.
  10. А аз като един бъдещ слушател (евентуално може би и изпълнител), как мога да чуя тестовото излъчване? Някакъв URL ще споделите ли за такива любопитковци като мен
  11. Винаги съм се чудел какво е "плътен" звук (саунд по стивашки) ? За мен плътни са единствено басите (ниските тонове, от бас китара примерно), без значение от какво са произведени.
  12. Е кажи какво мислиш за синтезатора, че ми е любопитно вече и на мен що за животно е това.
  13. Това ли си се опитал да изсвириш?
  14. А пък според мен музиката е.. абе не е тежка. Има елементите, ама "тежест" няма. Още може, още МНОГО! И ще стане по-добре Или да е тежко, или някакво друго, ама това сега е средно положение.. нито тежко, нито леко.. бе не е добре. Вокала е ОК, може би малко по-силен няма да е зле, но си е на място. Музиката обаче не е.
  15. Еййй, не съм предполагал, че все още има музиканти, които с една тъпа кухарка да направят МУЗИКА. БРАВО, Иванова И никакви барабани, така е супер! На мен малко ми напомня на Сузи Кю http://www.youtube.com/watch?v=HYDMzjfl_h8 Абе като се замисля.. някакви барабани може и да не са чак толкова лоша идея, ама според мен не го барай. Екстра се е получило.
×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.