Dilian Nedev Публикувано Март 20, 2006 Публикувано Март 20, 2006 Предлагам да се направи нещо като раздел , в който да се постват ревюта и новини за музикални инструменти , групи , хардуер , софтуер и друго полезно за музиканта . И да не е активен само за модератори , админи и вип-ове , а за всички . Цитирай
IgniteAll Отговорено Март 21, 2006 Отговорено Март 21, 2006 Човеко, ние една тема преди твоята вече мъдрим цял сайт за такова нещо Дай боже да се получи!!! Иначе ще е полезно да има такава информация, не знам да има такъв български сайт. Това ще е като музикален портал както за БГ, така и за чужбинско. Тоест - кое е ОК, кое не, как да се намери и за колко парички, музикално магазини и лютиери от цялата страна... Или поне аз така го виждам Цитирай
synchu Отговорено Март 21, 2006 Отговорено Март 21, 2006 Предлагам да се направи нещо като раздел , в който да се постват ревюта и новини за музикални инструменти , групи , хардуер , софтуер и друго полезно за музиканта . И да не е активен само за модератори , админи и вип-ове , а за всички . Идеята е добра даже много, 'ма затова сайт си трябва, както спомена колегата по-горе? А идеята на Налбантов за тип wikipedia на мен специално много ми харесва п.с. Последното изречение ти е ни в клин ни в ръкав - 'се едно за изброените има такъв... Цитирай
Dilian Nedev Отговорено Март 21, 2006 Автор Отговорено Март 21, 2006 Имах в предвид това нещо да не е извън форума - да е подфорум / т.е. както "Новини" , само че там може да пише само админа и то новини за форума , а моята идея е да се направи такъв подфорум , в който да са новини за горе споменатите неща и всеки да има право да поства . А за сайт - то аз мисля , че muzikant.org трябва да е този , в който да ги има тези неща , не друг . Цитирай
musicman Отговорено Март 21, 2006 Отговорено Март 21, 2006 Ами всички тези неща ще ги има на сайта като стане готов... само че не само за китари а за всякакви инструменти. Цитирай
Dilian Nedev Отговорено Март 21, 2006 Автор Отговорено Март 21, 2006 Ами всички тези неща ще ги има на сайта като стане готов... само че не само за китари а за всякакви инструменти. To e ясно , че няма да е само за китари , но на сайта дали ще е отворено всеки да пише новина ??? Цитирай
musicman Отговорено Март 22, 2006 Отговорено Март 22, 2006 Към всяка статия ще има отворена тема във форума, къдео ще може да се обсъжда написаното. Както сега само, че статиите ще са на сайта. Цитирай
stratocaster Отговорено Март 24, 2006 Отговорено Март 24, 2006 е то куцо и сакато ако тръгне да пуска статии без контрол от някакъв орган ще стане мазало Цитирай
Niilo Отговорено Март 24, 2006 Отговорено Март 24, 2006 Абе тоя сайт кога ще го видим най-накрая? Цитирай
musicman Отговорено Март 24, 2006 Отговорено Март 24, 2006 Надявам се скоро да сме готови с дизайна и да пуснем първата част. Срокове немога да дам защото това е творчески процес. Цитирай
Niilo Отговорено Март 24, 2006 Отговорено Март 24, 2006 Срокове немога да дам защото това е творчески процес. Гхаххахахах черпя каса бира за тая реплика! Цитирай
Niilo Отговорено Март 24, 2006 Отговорено Март 24, 2006 ще те подсетя Хубаво, че не съм от София Цитирай
Recommended Posts