Polyphone Отговорено Февруари 19, 2007 Отговорено Февруари 19, 2007 Cher - Walking in Memphis.... - много любимо парче, и оригиналът, и това на Шер. Малко ми е странно обаче да си представям, че нямам глава, като го пея , т.е. е те в тази песен не мога да ползвам ама съвсем нищо от главовия резонатор, всичко трябва да звучи, се едно имам дупка на гърдите... Много е яко, бтв Роня, кво мислиш за Шер, г-це "Ощетен от Природата Алт"? Полифонски, ако си водиш записки, ето още една идея след Трейси хихихихи.... На колко гласа беше туй? Цитирай
NIKOCHIM Отговорено Февруари 20, 2007 Отговорено Февруари 20, 2007 The Pot от новия TOOL - 10 000 days. Мноу м кефи тая песен... Мейнард се е научил да пее с повече хъс и по-малко меланхолия!!! За това го тача толкоз много тоя изрод!!! До колкото четох и разбрах от това дето четох, Мейнърд се е опитал да интерпретира стила на Аланис Морисет по свой начин. Доста добре бих казал. Аз пък докопах доста африкански и южно-американски заклинания и молитви с английска транскрипция и в момента усилено издирвам подобни ритмики и мелодии за да ги вмъкна в музиката която си творим с бенда. Направо тръпки ме побиват!!! Цитирай
JD Отговорено Юни 1, 2007 Отговорено Юни 1, 2007 А кога ще правим масово форумно изпълнение на Тел ми бейби на Ред Хот - като в клипа, само че на живо, а? Сериозно - който се интересува, да вземе да ми сигнализира незабавно и недвусмислено пор фавор. Аз, аз! Някой назад е споменал Роби Уилямс. Този пич е от онези, дето всички ги плщчт, 'щото били поп-ч*кии, а всъщност малцина могат да им пеят както трябва нещата. Роби има канара хитове зад гърба си, чудовищни гигове (гледайте в Небуърт за справка), не винаги е перфектен, но е естествен и има стил. Що се отнася до разучаването на песни, като изключим важнич момент, когато ТРЯБВА да научиш нещо, песента сама те намира. Дано не звучи прекалено метафизично и дори профанско, но не само човекът пее песента. Обратното също е в сила. Цитирай
Dokken Отговорено Юни 20, 2007 Отговорено Юни 20, 2007 Dokken - alone again , dokken - walk away . мойте авторски парчета Цитирай
noti4ka Отговорено Юни 21, 2007 Отговорено Юни 21, 2007 В момента съм се спряла на пиеси на Jobim По-конкретно- Wave,Dindi,Agua de beber... А иначе по задължение подготвям репертоар сега за един пиано бар 100 песни...и то коя от коя по-комерсиална... ма това е положението-трябва и пари да се изкарват Цитирай
HeLL^AnGeL Отговорено Октомври 22, 2007 Отговорено Октомври 22, 2007 Ако на някой му се слуша да ги чуе и да си каже мнението... Специално по тези песни имам мното да работя още, но за момента това е нивото,което съм достигнала. Ще се радвам да чуя вашето мнение. http://media.putfile.com/bobi-woman-in-love http://media.putfile.com/bobi--za-tebe-horata-govorqt http://media.putfile.com/bobi--ne-kazvai-lube-leka-nosht http://media.putfile.com/bobi-all-that-she-wants Цитирай
Lee Отговорено Април 22, 2008 Отговорено Април 22, 2008 Уча си песнички за удоволствие напоследък..My immoratal-Ev беше последната такава...сега обаче трябва да наваксвам с репертоара за "пиените" норвежци и уча Sweet home Alabama-Jewel...Защо сте я затрили тая хубавичка тема.продължавайте да пишете,винаги може да изскочи нещо интересно за слушанеПоздрави от мене ! Цитирай
LP_fen4e Отговорено Април 29, 2008 Отговорено Април 29, 2008 На мен много ми харесва песента на Juanes-La Camisa Negra,обаче не знам испански и много те моля ако нямаш нищо против да ми напишеш произношението на текста.... plssssss Цитирай
werdyto Отговорено Септември 20, 2008 Отговорено Септември 20, 2008 Backstreet boys - I want it that way , Щурците - Среща , Deep Purple - Soldier of fortune . Това са трите песни които разучавам в момента . Между другото някой знае ли дали ще има Music Idol 3 Цитирай
XeRo Отговорено Септември 25, 2008 Отговорено Септември 25, 2008 Аз разучавам това вмомента: Blue - Breathe Easy Аз сам в дясно И това засега, че ми е важно да го науча Георги Христов - Сега Разбрах. П.П. Ще има много ясно Цитирай
starlight Отговорено Октомври 2, 2008 Отговорено Октомври 2, 2008 В момента разучавам "Era desso il figlio mio" Който не е чувал тази невероятна ария може да я чуе тук: Защо я избрах? - Ами никога няма да забравя първият път когато я чух. Веднага реших, че трябва да я изпея. Тази ария ме завладява напълно. Страшно е красива. Не владея езика и това е един от проблемите защото съм свикнала да изговарям думите сякаш пея на английски. Друг проблем е и звукоизвличането. След толкова много пеене на метал сега ми е малко трудно. Но напредвам. Цитирай
vesong Отговорено Октомври 3, 2008 Отговорено Октомври 3, 2008 Новите ми любимци за тананикане са: Could You Be Loved и Is This Love? (Bob Marley) Now or Never (Lisa Ekdahl) I'll Be Your Shelter (Taylor Dayne) Ticket to Ride и I Feel Fine (Beatles) А за помрънкване наум ми служат: Me Gustas Tu (Manu Chao) Ska de la Tierra и El Golpe (Bebe) :hello: Можеш да езпееш нещо от тук http://www.sibir.bg/blog/MTS_bike/?blogPag...mp;artID=156852 Цитирай
Claire Отговорено Октомври 5, 2008 Отговорено Октомври 5, 2008 Аз започнах да се занимавам с Britney Spears - Everytime. Нещо, което не вярвах, че ще се случи, ноо... в живота става всичко. Цитирай
Recommended Posts