MiroLambov Отговорено Февруари 11, 2011 Отговорено Февруари 11, 2011 (Редактирано) ^ Да...Този Греч също си го бива, но ще си призная, че като визия имам проблем с тремолото на полуакустичните китари(най-често е Бигсби, както и в случая), а също така не харесвам факта, че при тях единия потенциометър е на доста нестандартно място. Определено, стане ли дума за такива китари ми харесва класиката и изтънчеността. Например ето този Епифон, на който се любувам много (хубавото е, че не е много скъп и може би някой ден ще го притежавам): Редактирано Февруари 11, 2011 от CursedSoul Цитирай
kolio_k Отговорено Февруари 11, 2011 Отговорено Февруари 11, 2011 Не знам дали спадат към най красивите (по скоро не, като гледам преобладаващите), но нали са си мои та си ги харесвам 1 Цитирай
muzicantini Отговорено Февруари 11, 2011 Отговорено Февруари 11, 2011 ^ Двете най-вдясно!!... Цитирай
Slav Отговорено Февруари 12, 2011 Отговорено Февруари 12, 2011 (Редактирано) ^^Честно, завиждам ти най-благородно за всяка една от тези красавици, особено LP-то и страта. Редактирано Февруари 12, 2011 от Slav Цитирай
Cutthroat Отговорено Февруари 12, 2011 Отговорено Февруари 12, 2011 Най-лявата пък е правена от Диката и също е зверска според клипчетата които Кольо е пускал. И си е супер красива. Цитирай
Yo The Real Отговорено Февруари 12, 2011 Отговорено Февруари 12, 2011 Epiphone Les Paul Limited Edition Desertburst : 1 Цитирай
wades Отговорено Февруари 14, 2011 Отговорено Февруари 14, 2011 Кольо, давай адрес, че за такива китари човек убивам ! И да не е офтопик споделям китара, която смятам за мноого красива. Fender Jaguar 1 Цитирай
docc Отговорено Февруари 14, 2011 Отговорено Февруари 14, 2011 Аз по принцип харесвам всички китари! ... ето две от тях! (Да кажем, че днес най-красиви са ми тези!) 1 Цитирай
SviStyle Отговорено Февруари 14, 2011 Отговорено Февруари 14, 2011 Нещо подобно, обаче с три страт сингъл адаптера и плочка за потове от джаз бас или телекастер, и стратокастърка глава на грифа.И не на последно място, ако може с кремав лесполски пикгард и кремави планки на фендерските сингли в типичния гибсънски стил. Не ми се занимава с фотошоп да я направя като хората, така че си оставате само с представата от описанието. Всъщност ако посъбера малко кинти може и да се обадим на майстор Коце да поразвали малко "Винтиджа" Цитирай
ciriljhonson Отговорено Февруари 14, 2011 Отговорено Февруари 14, 2011 ^А защо не някоя от тези Цитирай
SviStyle Отговорено Февруари 14, 2011 Отговорено Февруари 14, 2011 ^Много си близо, но си държа на бигсби-то и черния цвят със златен хардуер(без излишни орнаменти, освен пикгарда).Според мен единствената китара, която не трябва де е черна и с хъмбъкер е телекастер. Не че тези не са готини(даже се модват по-лесно, защото са наполовина готови), ама ако имам някои ден такъв инструмент, едва ли бих направил итервенцията за която си мисля.....няма да си го причиня! (пък знае ли човек?) Цитирай
Yo The Real Отговорено Февруари 14, 2011 Отговорено Февруари 14, 2011 Променям си мнението спрямо вчера : GIBSON LES PAUL SUPREME DESERTBURST!! 1 Цитирай
Георги Тотев Отговорено Февруари 14, 2011 Отговорено Февруари 14, 2011 (Редактирано) Само, човек, който няма реална мечта всеки ден пуска ... "Днес това ми хареса" ... Най-красивата китара е като най-красивата жена, всеки е чувал, че съществуват, някой даже са ги виждали и на снимки, някой ги "притежават" ... и до там! И да не съм баш офф на топика : Моята любов Поздрави! Герги Редактирано Февруари 14, 2011 от Георги Тотев Цитирай
docc Отговорено Февруари 15, 2011 Отговорено Февруари 15, 2011 Само, човек, който няма реална мечта всеки ден пуска ... "Днес това ми хареса" ... Така ли било то! ...ето тогава една и за днес (преди обяд)! Цитирай
Recommended Posts