Jump to content
Българският форум за музиканти

Recommended Posts

Отговорено (Редактирано)

^ Да...Този Греч също си го бива, но ще си призная, че като визия имам проблем с тремолото на полуакустичните китари(най-често е Бигсби, както и в случая), а също така не харесвам факта, че при тях единия потенциометър е на доста нестандартно място. Определено, стане ли дума за такива китари ми харесва класиката и изтънчеността. Например ето този Епифон, на който се любувам много (хубавото е, че не е много скъп и може би някой ден ще го притежавам):

A1719638.jpg

Редактирано от CursedSoul
  • Отговори 1.2k
  • Created
  • Последен отговор

Top Posters In This Topic

Отговорено (Редактирано)

^^Честно, завиждам ти най-благородно за всяка една от тези красавици, особено LP-то и страта. :cheers2:

Редактирано от Slav
Отговорено

689604821541776021297709449D23pNtigf3d53xE1kwOU.JPG

Нещо подобно, обаче с три страт сингъл адаптера и плочка за потове от джаз бас или телекастер, и стратокастърка глава на грифа.И не на последно място, ако може с кремав лесполски пикгард и кремави планки на фендерските сингли в типичния гибсънски стил.

Не ми се занимава с фотошоп да я направя като хората, така че си оставате само с представата от описанието.

Всъщност ако посъбера малко кинти може и да се обадим на майстор Коце да поразвали малко "Винтиджа"

Отговорено

^Много си близо, но си държа на бигсби-то и черния цвят със златен хардуер(без излишни орнаменти, освен пикгарда).Според мен единствената китара, която не трябва де е черна и с хъмбъкер е телекастер.

Не че тези не са готини(даже се модват по-лесно, защото са наполовина готови), ама ако имам някои ден такъв инструмент, едва ли бих направил итервенцията за която си мисля.....няма да си го причиня! (пък знае ли човек?)

Отговорено (Редактирано)

:offtopic-001: Само, човек, който няма реална мечта всеки ден пуска ... "Днес това ми хареса" ...

Най-красивата китара е като най-красивата жена, всеки е чувал, че съществуват, някой даже са ги виждали и на снимки, някой ги "притежават" ... и до там!

И да не съм баш офф на топика : Моята любов

Поздрави!

Герги

Редактирано от Георги Тотев
Отговорено

:offtopic-001: Само, човек, който няма реална мечта всеки ден пуска ... "Днес това ми хареса" ...

Така ли било то!

...ето тогава една и за днес (преди обяд)!

15137788357271633101297754606ZW68vQ1QBgSZbfCrv5fR.JPG