Jump to content
Българският форум за музиканти

vagabontin1

Members
  • Мнения

    8
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Всичко публикувано от vagabontin1

  1. Здравейте колеги!!Имам един въпрос който ме мъчи тези дни.Става дума за платка на престижън бас която преди време някой е пръснал със спрей!!Сега се чудя как да отстраня боята без да повредя пластмасата!Така че приемам майсторлък всякакъв!!! Поздрави!!!
  2. Колеги изчезвам че халтурата ме зове и трябва да се вадят пари!!Довечера отново ще съм в нета и ще дискутираме!! Благодаря на всички за помоща!!!
  3. Мерси на всички колеги за съветите,ще ми помогнат!Така,първият ми страт беше Американ стандарт с двуточково тремоло което е доста по подвижно от това което имам сега,,а и се оказа че съм привикнал доста към него!!!Китарата е стар Чарвел от тия дето Гери Мур свиреше на тях едно време ,но незнайно защо не е с флойд а с тремоло!!
  4. И на мен ми се стори доста глупава,но се оказа че в тази област със сведлата съм неграмотен!! sorry!!! Винаги съм ползвал Американ стандарт тремоло,винтъча ми е малко ограничен тоест първото клони малко към флойд!!! Благодарско за съветите!!
  5. Привет на всички колеги!!! Накратко имам Stratocaster който е с Vintage style tremolo което искам да заменя с новото(не чак толкова ново)American Стандарт Трем..Проблема е че старото е с 6 видий а новото знаете с два държача.Така,въпросът ми е дали въобще може да се смени и мога ли да го монтирам сам без да попилея инструмента. Също по запознатите да кажат с какъв номер бургия става!!! Далече съм от вкъщи и се налага да го направя сам(а и да се позанимавам ),ще съм благодарен на всяка помощ от вас колеги!!!!!Иначе майстора е идеалния вариант.Но!! Поздрави Дидо!!!
×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.