Jump to content
Българският форум за музиканти

Offroad


deian

Recommended Posts

Имам удоволствието да Ви представя първото официално видео на група Offroad. То е на едноименното парче и бе заснето в рамките на 3 дни в екстремални условия на връх Мургаш. Приятно гледане!

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Екстра е, само отговорните за клипа да не бяха направили звука mono :)

Боби, това е версия за youtube , а там надявам се знаеш се пускат максимално "олекотени" версии за да вървят и при по-лоша връзка /и апаратура/, особено когато парчето е толкова дълго-6 мин. На "тежката" версия естествено, че звукът е стерео. Другият коментар с учтивата форма "...сорка" за годината 2010 не разбрах поради неговото изчерпателно дълбокомислие. Усещам обаче мирис на обидно отношение и ще го отдам на опит за заяждане и невъзпитание. Поздрави!

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Хора, това е много сериозно и мен ме кефи и ще кажа една от основните причини. Момчетата направиха един непринуден клип, който много хора харесват. Групата постигна всичко със свои сили и приятелите, които седяха до тях повреме на направата на албума им и този клип. Може да сме 21-ви век, но не всичко е компютърна анимация и велики видеота на слаби банди, както сами сте се убедили, че са заринали пазара на света. Ще е хубаво на моменти да оценим хората какво успяват да направят, като оставим егото настрана.

 

Поздрави и без лоши чувства,

Виктор

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

:) Хубава мелодия и модерен български аранжимент. :girl_cray2: Точно така трябва да се прави музика в България. :)
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Много работи мислех да напиша, ама ще се въздържа... Явно не е задължително с Роко винаги да сме на противоположни мнения. Както и да е, успех на групата и видеото!

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

  • 2 weeks later...

аз също доста бях критичен към клипа въпреки че съм част от бандата.

По принцип конструктивна критика винаги е добре дошла. Изказвания като тези на Роко мога да ги разбера, но нека моля са съществени а не а'ла "фани ме за чепа".

 

поздрави

Алекс

Редактирано от vhcs
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Мен също не ми дреме, че годината е 2010. То инак дай нищо да не свирим... :D

 

Поздравления от мен и не се отказвайте! :metalist:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Песента, звука и видеото ми напомнят за края на 80-те години в България... Всъщост и 3010 да е винаги ще има какво да се изсвири...

 

Харесва ми това, че всичко е направено със собствени средства и с помоща на приятели... но според мен не се е получило нещо, което да хване окото на съвремения зрител. Вижда се, че има достатъчно заснет материал и може да стане в пъти по-добре. Изглежда ми все едно е монтирано линейно и много набързо... колкото да мине. Все едно няма монтаж а просто са налепени едни кадри като в новинарска емисия и това е... Това е моето мнение без да имам някакви лоши чувства... а и няма за какво...

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Guest
Темата е заключена и Вие нямате право да коментирате в нея.
×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.