deian Публикувано Септември 27, 2010 Публикувано Септември 27, 2010 Имам удоволствието да Ви представя първото официално видео на група Offroad. То е на едноименното парче и бе заснето в рамките на 3 дни в екстремални условия на връх Мургаш. Приятно гледане!
sw1tched Отговорено Септември 27, 2010 Отговорено Септември 27, 2010 Екстра е, само отговорните за клипа да не бяха направили звука mono
RockoBG Отговорено Септември 27, 2010 Отговорено Септември 27, 2010 Пичове сорка ама годината е 2010 понастоящем...
deian Отговорено Септември 27, 2010 Автор Отговорено Септември 27, 2010 Екстра е, само отговорните за клипа да не бяха направили звука mono Боби, това е версия за youtube , а там надявам се знаеш се пускат максимално "олекотени" версии за да вървят и при по-лоша връзка /и апаратура/, особено когато парчето е толкова дълго-6 мин. На "тежката" версия естествено, че звукът е стерео. Другият коментар с учтивата форма "...сорка" за годината 2010 не разбрах поради неговото изчерпателно дълбокомислие. Усещам обаче мирис на обидно отношение и ще го отдам на опит за заяждане и невъзпитание. Поздрави!
IgniteAll Отговорено Септември 27, 2010 Отговорено Септември 27, 2010 Хора, това е много сериозно и мен ме кефи и ще кажа една от основните причини. Момчетата направиха един непринуден клип, който много хора харесват. Групата постигна всичко със свои сили и приятелите, които седяха до тях повреме на направата на албума им и този клип. Може да сме 21-ви век, но не всичко е компютърна анимация и велики видеота на слаби банди, както сами сте се убедили, че са заринали пазара на света. Ще е хубаво на моменти да оценим хората какво успяват да направят, като оставим егото настрана. Поздрави и без лоши чувства, Виктор
chalgasucks Отговорено Септември 27, 2010 Отговорено Септември 27, 2010 виж сяга аз не исакм да обиждам , но концепцията и музиката за мен е никак ,к това е мое мнение да не обеснявам защо
Лими Отговорено Септември 27, 2010 Отговорено Септември 27, 2010 Хубава мелодия и модерен български аранжимент. Точно така трябва да се прави музика в България.
CyberGene Отговорено Септември 28, 2010 Отговорено Септември 28, 2010 Много работи мислех да напиша, ама ще се въздържа... Явно не е задължително с Роко винаги да сме на противоположни мнения. Както и да е, успех на групата и видеото!
vhcs Отговорено Октомври 12, 2010 Отговорено Октомври 12, 2010 (Редактирано) аз също доста бях критичен към клипа въпреки че съм част от бандата. По принцип конструктивна критика винаги е добре дошла. Изказвания като тези на Роко мога да ги разбера, но нека моля са съществени а не а'ла "фани ме за чепа". поздрави Алекс Редактирано Октомври 12, 2010 от vhcs
Baby Thomas Отговорено Октомври 12, 2010 Отговорено Октомври 12, 2010 Мен също не ми дреме, че годината е 2010. То инак дай нищо да не свирим... Поздравления от мен и не се отказвайте!
alrock Отговорено Октомври 13, 2010 Отговорено Октомври 13, 2010 Песента, звука и видеото ми напомнят за края на 80-те години в България... Всъщост и 3010 да е винаги ще има какво да се изсвири... Харесва ми това, че всичко е направено със собствени средства и с помоща на приятели... но според мен не се е получило нещо, което да хване окото на съвремения зрител. Вижда се, че има достатъчно заснет материал и може да стане в пъти по-добре. Изглежда ми все едно е монтирано линейно и много набързо... колкото да мине. Все едно няма монтаж а просто са налепени едни кадри като в новинарска емисия и това е... Това е моето мнение без да имам някакви лоши чувства... а и няма за какво...
Recommended Posts