Jump to content
Българският форум за музиканти

Хаха, първото ми парче :)


Recommended Posts

Представям ви първото си компютърно парче, което написах преди години, когато си взех старата 486-ца и звукова карта Creative Sound Blaster AWE64 - голямо нещо за времето си :happy: По-късно ми беше гръмнал харда и мислех, че съм загубил всички глупости, които съм писал тогава, но една позната ми го изрови отнякъде. Сега като го слушам и ми е супер смешно, надявам се и на вас да ви е забавно ;) Иначе самото парче е редено нота по нота с мишката в Cakewalk 3.0, използван е само вградения уейвтейбъл на картата (512к). Тогава още нищо не разбирах от писане на музика с компютър, но бях много надъхан, ето го резултатът - почва едно, свършва друго - пълна лиспа на форма. Извинявам се и за пискливия инструмент (явно някаква окарина), който може да ви повреди слуха. Всъщност направо предупреждавам отсега, да няма после вбесени граждани ;)

 

Spaceless

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

стига скромности де ...

:happy:

има много музика и слаба реализация, но с малко опит ще стават добри неща, важното е че по трудното го можеш и то добре .... не спирай ... Рън Форест рън .... ;)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Дигайте нивото, да ви се не види...

Много яко.

Харесва ми да съм в този форум.

А дали на форума му харесва, е друга тема. :)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Май е станало объркване за тези, дето не ме познават ;) Това не е първото ми парче, с което участвам в Авторска Музика, а първото което някога съм правил... Не че нещо, ама някой да не си помисли нещо :)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Какво му е лошото само не можах да разбера... Грешна музика няма. Правено е с желание и с труд. Има хора които никога няма да достигнат това творческо ниво. Респект CyberGene :)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ха сега де?! :) Tо не че е чак толкова лошо, ама... Все едно три недовършени парчета. Много безформено нещо. Бе добре, щом го харесвате, явно много съм си вигнал самокритериите, лошо няма ;) Мерси, тайфа!

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Само да доложа, че както напоследък за моя радост се случва, прекарах 1 много приятен час със песен от форума и тя беше тази.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Искам и аз да изкажа поздравления :huh:

Според мен си личи, че е правено някъде в началото, дори и да не знаеш този факт! И въпреки това малко хора могат да се похвалят с такъв старт :huh:

Браво Cybergene :P

Искаме още...

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Абе к'во и е на формата, бе? Много си е яко даже! Не е задължително всичко да е в някаква стандартна форма.. Много ми харесва и още веднъж изказвам огромното си възхищение и уважение към таланта и творчеството ти! ;)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Отговорете в темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Предишното ви съдържание бе възстановено.   Свободно редактиране

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.