Jump to content
Българският форум за музиканти

NessoR

Members
 • Posts

  181
 • Joined

 • Last visited

About NessoR

 • Birthday 11/09/1976

Contact Methods

 • Website URL
  http://www.myspace.com/nessor
 • ICQ
  24895728

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Sofia

NessoR's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

15

Reputation

 1. здравейте, живота е шарен и вече завчера по случай празника на миньора Joe Lynn Turner изнесе концерт на 29.Август.2015, изпуснах малко в началото, че чак не ми се вярваше и ходих до нас за камерата, но все пак съм хванал 40 мин. Качеството за концерт е добро. Реших да го споделя с вас. Приятно гледане! Едно благодаря ми стига в тубата или тук https://www.youtube.com/watch?v=Xl6nQns8TAw&feature=youtu.be отдавна не съм идвал тук. Бъдете здрави! Росен А.
 2. http://www.youtube.com/watch?v=_mX6gsasGu8&feature=related това ми хареса на мен
 3. Барабаните са наши, естествено с лампи, дистери и т.н.т. Баса - там подправките са много 4ч си играх най-малко да го докарам такъв. Браво за саундклоуда!
 4. Мерси Рафо, звук почти не съм правил, само на ниво Микс, малко Кю, посъбрах някои панорами и синт битки и сложих накрая един брикуал. Мастер няма Иначе за началото Мелодия>Хармония>Ритъм беше идеята за логика на интервенцията, а тя в повечето случаи се случва бавно при IDM абе аз му се кефя, правя опити да го продължа ама музата и времето ми избягаха П.С. Сложи един ембед на Саундклоуд във форума ще е супер удобно.
 5. Някава битка между IDM и Soundtrack: http://soundcloud.com/nessor/nessor-demo-intro-2012
 6. Остава и да си измислите друго име. http://artmospheric.org/bg/partners
 7. Бъдете здрави, щастливи и успешни!
 8. още вата най малко 100кг м2 плътност рокуел пък после си мисли за глупости. Съб бас-а няма как да го спреш да пълзи при съседите, освен ако не направиш стая в стаята с вата, с още по голяма плътност.
 9. MESHUGGAH ги слушах, в зората на демокрацията преди двайсетина години сам се сещаш, че вече пишката не ми става от тях сега ако идеята е да пуснеме линкове с трактористи и машинисти и други изроди може само да се плашиме от резултата. Иначе пича е далеч от някакви технични постижения, но се кефи или поне аз отстанах с такова впечатление и като го гледах ми се досвири(млати) яко, не съм се качвал на барабани вече ще станат 2г Иначе имаше един клип с един индиец, дето слага в малкия джоб всички скандинавски метъли и негри - ама не помня името му. Истината пичове за мен е в студиото кой какъв барабанист е. Там си личи още на 4-тия такт, ако е много техничен но не изкарва звук да ходи в цирка. Да са минали около 30-на барабаниста през студиото дето бачках едно време само 2-3ма от тях вадиха звук айде да не им казвам имената, че единия пише тука ...
 10. дреме ти... нали се кефи и не като тракторист, а като машинист.
 11. Леле как ми се досвири, като го видях тоя как млати...
 12. пиши по конкретно каква ти е идеята, бих могъл да помогна.
 13. Медиите ги интересуват парите, плати си 10 000 за ротации и ето ти новия клип по теуевизоро. За МТВ са други парите, но ако има звизди тука може да ги питате, колко е там
 14. Изпълнител > Мениджър >ПРОДУКТ А вече работата на мениджъра е да се занимава със: -------------------------------------------------- > спонсори -------------------------------------------------- > студио -------------------------------------------------- > видео -------------------------------------------------- > лейбъл -------------------------------------------------- > реклама -------------------------------------------------- > медии -------------------------------------------------- > участия -------------------------------------------------- > продажби Така че харесвате си един мениджър давате му % и ходите само да записвате и по участия, всичко останало е негова работа или на агенциите. Медиите са такива, защото са такива мениджърите и обратното мениджърите са такива, защото политиката на медиите е такава Правете и чакайте по добри времена.
×
×
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.