CyberGene Публикувано Март 4, 2006 Публикувано Март 4, 2006 Представям ви първото си компютърно парче, което написах преди години, когато си взех старата 486-ца и звукова карта Creative Sound Blaster AWE64 - голямо нещо за времето си По-късно ми беше гръмнал харда и мислех, че съм загубил всички глупости, които съм писал тогава, но една позната ми го изрови отнякъде. Сега като го слушам и ми е супер смешно, надявам се и на вас да ви е забавно Иначе самото парче е редено нота по нота с мишката в Cakewalk 3.0, използван е само вградения уейвтейбъл на картата (512к). Тогава още нищо не разбирах от писане на музика с компютър, но бях много надъхан, ето го резултатът - почва едно, свършва друго - пълна лиспа на форма. Извинявам се и за пискливия инструмент (явно някаква окарина), който може да ви повреди слуха. Всъщност направо предупреждавам отсега, да няма после вбесени граждани Spaceless Цитирай
DeathZone Отговорено Март 4, 2006 Отговорено Март 4, 2006 Имаш голям талант ...... Всяка нота която си написал ми харесва ....... Цитирай
CyberGene Отговорено Март 4, 2006 Автор Отговорено Март 4, 2006 Айде, айде, стига Туй парче си е просто смешно... Но все пак ми е малко мило де, нали е първото Цитирай
NessoR Отговорено Март 4, 2006 Отговорено Март 4, 2006 стига скромности де ... има много музика и слаба реализация, но с малко опит ще стават добри неща, важното е че по трудното го можеш и то добре .... не спирай ... Рън Форест рън .... Цитирай
sa6tiat Отговорено Март 4, 2006 Отговорено Март 4, 2006 Дигайте нивото, да ви се не види... Много яко. Харесва ми да съм в този форум. А дали на форума му харесва, е друга тема. Цитирай
CyberGene Отговорено Март 4, 2006 Автор Отговорено Март 4, 2006 Май е станало объркване за тези, дето не ме познават Това не е първото ми парче, с което участвам в Авторска Музика, а първото което някога съм правил... Не че нещо, ама някой да не си помисли нещо Цитирай
NoSoul Отговорено Март 4, 2006 Отговорено Март 4, 2006 Какво му е лошото само не можах да разбера... Грешна музика няма. Правено е с желание и с труд. Има хора които никога няма да достигнат това творческо ниво. Респект CyberGene Цитирай
don_pepinio Отговорено Март 4, 2006 Отговорено Март 4, 2006 ...ти си голям талант бе човек!!! Цитирай
peshoy2k Отговорено Март 4, 2006 Отговорено Март 4, 2006 тоя па, мн ме кефи парченцето шъ знаиш Цитирай
CyberGene Отговорено Март 5, 2006 Автор Отговорено Март 5, 2006 Ха сега де?! Tо не че е чак толкова лошо, ама... Все едно три недовършени парчета. Много безформено нещо. Бе добре, щом го харесвате, явно много съм си вигнал самокритериите, лошо няма Мерси, тайфа! Цитирай
fLiSk Отговорено Март 5, 2006 Отговорено Март 5, 2006 Само да доложа, че както напоследък за моя радост се случва, прекарах 1 много приятен час със песен от форума и тя беше тази. Цитирай
Yiwigi Отговорено Март 5, 2006 Отговорено Март 5, 2006 Искам и аз да изкажа поздравления Според мен си личи, че е правено някъде в началото, дори и да не знаеш този факт! И въпреки това малко хора могат да се похвалят с такъв старт Браво Cybergene Искаме още... Цитирай
ecmjazz Отговорено Март 6, 2006 Отговорено Март 6, 2006 Абе к'во и е на формата, бе? Много си е яко даже! Не е задължително всичко да е в някаква стандартна форма.. Много ми харесва и още веднъж изказвам огромното си възхищение и уважение към таланта и творчеството ти! Цитирай
LOE Отговорено Март 6, 2006 Отговорено Март 6, 2006 хаха добър опит моето мнение е че това няма как да е правено на хардуера който си споменал Цитирай
Recommended Posts