KAE Отговорено Април 12, 2006 Share Отговорено Април 12, 2006 Ей таз гъдулка най кефи: Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
badhabittt Отговорено Април 16, 2006 Share Отговорено Април 16, 2006 (Редактирано) Тази цигулка не е ли поръчката на КоЯп(fieldy) Моля не цитирайте мнението доректно преди вашето! Редактирано Април 17, 2006 от MDFk Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
KAE Отговорено Април 16, 2006 Share Отговорено Април 16, 2006 Ц, не е. Корнския е този: Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
edgecrusher Отговорено Април 16, 2006 Share Отговорено Април 16, 2006 Имах (почти) точно копие на този модел преди... Ако знаех че е като на Korn щях да го разкарам по-рано... Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Self-Sacrifice Отговорено Април 17, 2006 Share Отговорено Април 17, 2006 Е тва е басчето за мен Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Nikifena Отговорено Април 17, 2006 Share Отговорено Април 17, 2006 а аз обмислям едно ей такова фретлесче Ама правено, че съм левичар Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Self-Sacrifice Отговорено Април 17, 2006 Share Отговорено Април 17, 2006 Мдаа изглежда стабилно Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Радослав Отговорено Април 21, 2006 Share Отговорено Април 21, 2006 най-разцепвающий бас Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
berserker Отговорено Април 21, 2006 Share Отговорено Април 21, 2006 (Редактирано) За мен най-красивия е този от подписа ми Tobias Редактирано Април 21, 2006 от berserker Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Self-Sacrifice Отговорено Април 27, 2006 Share Отговорено Април 27, 2006 За мен най-красивия е този от подписа ми Tobias Много мощно изглежда Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
ecmjazz Отговорено Април 27, 2006 Share Отговорено Април 27, 2006 Nikifena, тоя дето го обмисляш е бас-мечта. Къде и за колко го обмисляш? Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Nikifena Отговорено Април 27, 2006 Share Отговорено Април 27, 2006 обмислям го. където ми хареса и колкото дойде ще проверя при различни хора а колко ще дойде не знам Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
разбойник Отговорено Април 27, 2006 Share Отговорено Април 27, 2006 Аз преди време "обмислих" един доста подобен при Диката, но не чак толкова ефектен. Някъде в стари теми съм качвал снимки, можеш да провериш. Сега е с други адаптери. Като го снимам ще кача снимка в раздел "Фукня" А Tobias в момента е марка на Gibson. Самият Michael Tobias прави басове с марката MTD, какъвто е и показания от Никифена. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Nikifena Отговорено Април 27, 2006 Share Отговорено Април 27, 2006 И какъвто е един от басовете на разбойника Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
ecmjazz Отговорено Април 28, 2006 Share Отговорено Април 28, 2006 Да, тия последните неща съм ги чел по други теми с ваше участие.. Само дето май Разбойника беше дал толкова парички, колкото аз не мога да отделя в момента, та се чудех дали няма някъде по-тънко, макар да знам че дори и това е малко.. Надеждата умира последна дет се вика.. Сори за офф-а Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts