Jump to content
Българският форум за музиканти

Dean Guitars Contest, абе май спечелих първа награда!


IsoMorPhiC

Recommended Posts

Разгледай пак условията на конкурса, ако ги има някъде и ако наистина е само за САЩ, не бързай с мейла. Ще трябва да ти намерим посредник в Америка,зада не изтървеш наградата.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

  • Отговори 69
  • Created
  • Последен отговор

Top Posters In This Topic

Не би трябвало да е измама, след като не ти искат пари или номер на банкова сметка. С адреса ти никаква измама не могат да направят. Честито!

Редактирано от bmo
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Тъкмо се прибрах и handy-то го сложих да се зарежда. @edgecrusher - още нищо не съм писал, и непременно ще направя това, което ме съветваш. Пък дори и да пращат само за САЩ - няма проблем, имаме едно приятелско семейство, които живеят в Чикаго, Илиной. Майка ми се познава с тях от много години(още от преди да заминат за щатите, кажи-речи от 18 години) и са много точни, така че няма проблем. Благодаря отново на всички, включили се в темата.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Изпратих отговора. Накрая писах:

P.S. I hereby warrant that I am at least 13 (thirteen) years of age and will gladly present an eligible proof of age if required.

мисля, че не сбърках.

 

^ E, разбира се! Как иначе!

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Честито, поздравления, да го скъсаш от шред т`ва животно! Най-много имам да ти завиждам, не че е Big Four, а че е USA DEAN с автограф.

М/у другото, забележете - Big Four китара, но е Mustaine модел и само с неговия автограф!

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Честито , може би мейла си е абсолютно истински , особено с това Brad Mаder , с който си комуникирах известно време преди да си взема Dean и той отговаря на различни issues .Като я получиш направи едно ревю :hysterical: .Лошото е какво ще правиш с митото , все пак ,,подаръка ,, е над 100$.Въпреки, че 20% за такава китара си е на оферта .

Редактирано от stratevcaster2
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Благодаря! Не бях се замислил за митническите такси, а това би било проблем, защото китара е на стойност >= 5000 $. Влязох във митническия отдел на Европейската Комисия и там имат ето това приложение за изчисляване на митническите такси. Като дадеш на "blättern", стоката попада под Abschnitt XVIII. От там избрах глава 90(Kapitel 90) и кодът автоматично се въвде в полето Warencode; избрах и Vereinigte Staaten von Amerika и на следващата страница под Maßnahmen(мерки) не ми излезе нищо. Ще се наложи да потърся още информация.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

  • 3 weeks later...

За съжаление ще се наложи да плащам мито, тъй като стойността и е над 150€, без значение, че не съм направил покупко-продажба. По мои преценки се очертава да плащам някъде 650-700 евро, с които за съжаление в момента не разполагам. Затова реших, че ще е по-добре да доставят китарата на адреса на моите приятели в щатите и да остане при тях на съхранение за известно време, докато поработя и спечеля нужните пари. Днес ще им пиша да ги питам дали са я получили. Иначе съм се уговорил да направят снимки и да ми ги пратят веднага щом пристигне. Така че, скоро очаквайте снимков материал.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Отговорете в темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Предишното ви съдържание бе възстановено.   Свободно редактиране

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.