Jump to content
Българският форум за музиканти

Раздел ''Продавам''


Recommended Posts

Какво ще кажете за раздел , в който добри хора подаряват стари и ненужни за тях неща .

Разбира се, това няма да е безредно , а ще се правят томболи (като в темите за подаряване на китара ), защото няма да има само един мераклия за даден подарък .

Знам че в радела няма да има много теми , но добри хора се намират.

Какво мислят модераторите , дали може да стане подобно нещо....

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

^

 

Кой от съществуващите раздели имаш предвид? Според подарявания инструмент/устройство, или има някакъв раздел, който не се казва 'Подарявам', но е препоръчан/предпочитан за целта?

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Но защо да не може да стане , просто един добронамерен раздел , в който добри хора подаряват стари и ненужни за тях неща.

Няма да има много теми , което прави раздела по лесен за контрол от модераторите .

Защо не ..... :)

  • Like 1
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Защото. Не е от техническо естество причината. Обяснено е в темата, която не открих. Сори за което. Който иска да разбере да я намери и линкне. :)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

http://forum.muzikant.org/index.php?showtopic=75771

 

Това ли е темата ...

Ако е тази , разбирам проблема , който се състой в това , че ще се навъдят много тежкари с повече линкове , който само чакат за подарък.

Еми..... Нали вие модераторите виждате колко акаунта има от едно ПЦ , отваряме тема за това и публично назовавате хората с 2-3-4-5 акаунта , така те ще бъдат игнорирани при желание за подарък - нещо като рейтинг :) .

Мисля , че по този начин нещата може да се оправят и разделът да стане хубаво и чисто местенце. Не крия , че ще проявявам интерес и не съм от най- заможните .

 

Вие кажете дали подобно нещо е възможно...

 

(Ако се чудите защо пиша пак след като казах , че мой коментар няма да се види тук -Пак съм тук защото разбрах, че не съм бил прав преди и трябва повечко да чета отколкото да се заяждам )

Редактирано от balombi
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Еми не е това само, имаше и друго... Но общо взето идеята е същата - рискът от злоупотреби/тарикатлък, тармъченето/чакането наготово и други подобни. Все "готини" качества, които за съжаление са присъщи на доста голям процент от хората в БГ. И тъй като потребителите тук могат да се разглеждат като представителна извадка - има ги и тук. Гаранция! :)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Еми да , разбирам те....

А какво ще кажеш за това с темата , в която да казвате хората с много линкове , за да бъдат игнорирани (ако нямат обективна причина , но се съмнявам ).

Мисля , че може да стане , но само ако има ред и дисциплина

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Няма какво да се казва повече. Темата е коментирана, излишно е да се усложнява и без това немалко сложната структура на форума с допълнителни подраздели, които едва ли ще осмислят съществуването си.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Guest
Темата е заключена и Вие нямате право да коментирате в нея.
×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.