Jump to content
Българският форум за музиканти

Като рокерите - дивите прасета на България


Recommended Posts

Хм, интерсно. Чудесно изпълнение, само по себе си. Колко целесъобразно - личи си от заетата таргет аудитория. Това пък от своя страна е жалко.

Приятно гледане.

 

Берковишки духов оркестър на мотосъбор Берковица, Юли 2010

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

ами едно че са рокери, второ, че са в б-я. или може би обратното. вий като сте културни, и другите ли да са кат вас, ааама-хааа...

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Културното разнообразие е добре дошло, цвят е. Само да не става претрупване на цветовете - в повечето случаи резултатът е кичозен :greenball:

Тия люде ги познавам - знаете ли как тръскат яростно глава и се кълнат в хеви метъл убеждения, а после заспиват с палец в уста на сладички, звънки чалгии?

На мнение съм, че във връзка с мотосъборите - мероприятия, за които повечето от нас, като групари, сме заинтересовани, трябва да бъде създадена отделна тема с мнения, препоръки, формиране на ясна представа и очаквания за отношение, хонорар и прочие.

Аз лично виждам една много недооразбрана позиция на организаторите - тя е, че сиренето е без пари ; че организационните усилия са достатъчни до спечелване на местни власти, тънки спонсорства и вдигане на някоя врачанска сцена. Бандите са добре дошли, ... "ама да не им се отдава толкова значение, 'щото им даваме изява - да не си вирват носовете! "...

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

  • 7 months later...

Пияни рокери ма'ат гюбеци, к'во се шашкате. И те са хора, и те си имат право да са тъпи кухи лейки.

 

За протокола, между другото, най-тъпите чалгари, които познавам, не могат да стъпят на малкия пръст на най-тъпите метъли, които познавам, по простотия. Това, че слушаш някакви музики, не ти приписва автоматично точки морал отгоре и не качваш левъли, един вид.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Аве свиркайте и си карайте моторите. Познавам доста истински рокери, които наред с моторите, съвместяват и музикалните увлечения и рок н ролл лайфстайл в това класическо определение.

Най-якият събор и най- якит радетел за мото - рок е "Казаналък" и господин Емо Пънът. Който разбира - там се спира :) :)Колкото може го прави и то от душа... :thumbs_up:

Та е такива са стимулите да не се отречеме тотално от тия странни мероприятия - сбирщайнки :punk_guitar:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Отговорете в темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Предишното ви съдържание бе възстановено.   Свободно редактиране

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.