presly Отговорено Март 19, 2010 Отговорено Март 19, 2010 (Редактирано) Ако искаш да записваш в Изкормвача, не си пускай Амплитюба като standalone приложение, а като VST ефект на трака. Редактирано Март 19, 2010 от presly Цитирай
Rezachka Отговорено Април 10, 2010 Отговорено Април 10, 2010 Абе, свалих го тва амплитюб 3 и доста приятно съм изненадан даже от звука, харесва ми и мисля че е доста по-добре от двойката. Но имам проблем. Използвам ASIO драйвърите и съм си с вградената аудио карта. Не намирам начин да си пусна бекинг трак с който да свиря, просто или се слуша само китарата или само трака... с предишната версия ставаше като си заредя някаква mp3-ка в самия амплитюб и си свирих, но сега като пусна да свири музиката и китарата ми млъква и трябва да рестартирам програмата за да я чувам пак... :S Има ли какво да се направи в този случай ? Цитирай
noflip Отговорено Април 11, 2010 Отговорено Април 11, 2010 (Редактирано) ^^ проблема при мен идва от това, че съм с драйвери, които изискват 64 битов хост или стенд алоун версия, която е конкретно 64 битова (като рийпъра например) за да ми засече ASIO драйверите. иначе просто не се появяват в менюто. не е до операционната система, а до конкретните драйвери. така или иначе я пуснах през 64 битовия Reaper, но не съм очарован. нещо не ми допада амплитюб серията, не зная защо. това си е просто мое виждане. някой може ли да ми каже каква точно е разликата между 3те вида quality горе вдясно? че я чувам - чувам я, но ме интересува всеки един режим конкретно какво изкарва като саунд, като sample rate и тн. Редактирано Април 11, 2010 от noflip Цитирай
sardaesox Отговорено Април 11, 2010 Отговорено Април 11, 2010 При мен има разлика в натоварването на ядрата-при hi e около 11%,low-8%,друга разлика няма,записвам с дълбочина 24бита,48кхз.Според мен за да се очароваш от амплитуб3 е нужно доста ръчкане-не случайно хората които си купуват плъгините ги ценят повече и миксовете им стават по-добри.По отношение на 64 битовите reaper-и-поблъсках се с него и минах на 32.Просто 64 битовия жътвар не работеше достатъчно добре и забиваше.W7/64 си бачка перфект със 32 битови приложения,въпреки че саунд картата ми е с 64 битови драйвъри. Цитирай
noflip Отговорено Април 12, 2010 Отговорено Април 12, 2010 (Редактирано) е аз съм с kXproject драйветите за creativе SB и Audigy и няма бягане. те са в една вечна бета версия и засега 64 битоваите драйвери са задължителни за 64 битова система, но не поддържат 32 битови апликации. Рийпъра не ми е правил никога никакви проблеми. относно самата програма - просто не търся този уж винтидж лампов саунд, който предлага програмата, по-скоро ми трябва бърза и драстична промяна на звука. в случая Guitar Rig ми върши по-добра работа. въпреки това се интересувам все още какво точно променят 3те вида quallity, и при мен ми се натоварва процесора, но чувам и лека промяна във високите. Редактирано Април 12, 2010 от noflip Цитирай
Rezachka Отговорено Април 14, 2010 Отговорено Април 14, 2010 Някой знае ли дали нещо може да се направи относно моя проблем ? Цитирай
dedomito Отговорено Април 14, 2010 Отговорено Април 14, 2010 Някой знае ли дали нещо може да се направи относно моя проблем ? Ползвай АТ3 като ВСТ и го подкарай през някоя програма хост , просто на втори трак си зареждаш желаното МР3 и джиткаш .Аз лично винаги ползвам само ВСТ версиите на плъгините . Цитирай
mengel Отговорено Април 19, 2010 Отговорено Април 19, 2010 (Редактирано) Още не съм го пробвал обаче, най-доброто което съм постигал и което според мен е доста по-добро от стандартните IR, вложени в Амплитуб както и Гитар Риг, независимо чак толкова от версията, e изполването на външни IR. Това засега при мен работи най-добре. . Естествено при Митака както винаги звука е повече от перфектен!!! Редактирано Април 19, 2010 от mengel Цитирай
tednet Отговорено Юни 20, 2010 Отговорено Юни 20, 2010 Докато си сърфирах из нета днеска попаднах на нещо много интересно... Има и безплатна версия за късметлии, които за разлика от мен имат iPhone http://www.ikmultimedia.com/irig/trailer/ Amplitube iRig Включва : 11 Stompboxes * Overdrive * Delay * Chorus * Wah * Flanger * Octave * Envelope Filter * Phazer * Fuzz * Noise Filter * Distortion (by registering) 5 Amps * Clean * Lead * Crunch * Metal * Bass 5 Cabs * 1x12 * 2x12 * 4x12A * 4x12B * 1x15 2 Mics * Dynamic * Condenser Цитирай
bratmito Отговорено Юни 20, 2010 Отговорено Юни 20, 2010 Преди няколко дена се чудех кога ли ще измислят нещо такова и даже търсих някакъв тунер за дърт Нокия смартфон,който да използва микрофона.Ето че е вече факт нещо доста по-добро. Цитирай
KeRRANGKid Отговорено Юни 20, 2010 Отговорено Юни 20, 2010 Струва си ако освен телефона и китарата помъкнеш и прилични колонки/слушалки. Вграденото говорителче на iPhone е пълна скръб, има китайски транзисторчета, дето се търпят повече. Цитирай
Valserp Отговорено Юни 20, 2010 Отговорено Юни 20, 2010 Яко изглежда, ама как ли ще точи батерия? Цитирай
Alekschy Отговорено Септември 15, 2011 Отговорено Септември 15, 2011 Amplitube Fender 1.0 Windows XP/Vista/7 Пълна информация на сайта на производителя Аз лично я ползвам от 2 години и съм много доволен. Работи с Asio4all Драйвър имам и още няколко версии на програмата като при интерес ще кача и тях Надявам се да съм помогнал. Поздрави Цитирай
Recommended Posts