Jump to content
Българският форум за музиканти

Stagg или Cort ?


EpicMe

Recommended Posts

Отговорено (Редактирано)

Колкото повече ползвам Stagg толкова повече си казвам,че има нещо грешно в това начинание :hysterical: . За щастие до сега не съм стигал до такива ексцесии да си купувам дърво със струни на Стаг , тоест беше ми попаднало едно такова, но побързах да се отърва от него . Най-вероятно по-добрият избор е Cort.

Редактирано от stratevcaster2
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Притежател съм на същата китара стаг–според мен за тези пари е добра.За корта нищо не мога да кажа.За стаг едва ли ще чуеш добри думи във форума,но по мое мнение акустичните не са лоши :hysterical:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Този стаг има по-малко акустични качества от електрическа китара, която не е свързана с усилвател. Опитах се да свиря с такава по път за една екскурзия в автобуса(бяха ми я дали едни образи в автобуса, дето праскаха само черно фередже B) ). Хората на 2-3 реда напред чуваха само стърженето на перото в струните. Не мога да ти кажа как е Корта, но този стаг определено скъсява животи и къса нерви, изключително гадна и неудобна китара. Не си давай парите са нея.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Когато отвориш една тема във форум и видиш, че е затворена или изчезва, замисли се за причината. И тази бива затворена на момента защото точно тези две марки китари са описани в подробности в предишни теми. Направи си труда да прочетеш малко преди да пишеш, моля!

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Guest
Темата е заключена и Вие нямате право да коментирате в нея.
×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.