EpicMe Публикувано Юни 28, 2010 Публикувано Юни 28, 2010 (Редактирано) Искам да попитам коя от тези 2 китари бихте ми препоръчали : Стаг Корт Благодаря! Редактирано Юни 28, 2010 от EpicMe
Svanio Отговорено Юни 28, 2010 Отговорено Юни 28, 2010 Cort-a баце аз това бих ти препоръчал. Повече обаче няма да пиша защо итн
Jorko_Beliata Отговорено Юни 28, 2010 Отговорено Юни 28, 2010 Ако въпросния има и 50% общо с Earth 70-12 - Cort, Cort, Cort!
stratevcaster2 Отговорено Юни 28, 2010 Отговорено Юни 28, 2010 (Редактирано) Колкото повече ползвам Stagg толкова повече си казвам,че има нещо грешно в това начинание . За щастие до сега не съм стигал до такива ексцесии да си купувам дърво със струни на Стаг , тоест беше ми попаднало едно такова, но побързах да се отърва от него . Най-вероятно по-добрият избор е Cort. Редактирано Юни 28, 2010 от stratevcaster2
pavkundrii Отговорено Юни 28, 2010 Отговорено Юни 28, 2010 Притежател съм на същата китара стаг–според мен за тези пари е добра.За корта нищо не мога да кажа.За стаг едва ли ще чуеш добри думи във форума,но по мое мнение акустичните не са лоши
alexhg1 Отговорено Юни 28, 2010 Отговорено Юни 28, 2010 Имам приятел със същия Cort и звучи много прилично.
EpicMe Отговорено Юни 28, 2010 Автор Отговорено Юни 28, 2010 Цвета не ме интересува между другото Смисъл много по важно ми е как звучи китарата.
ConspX Отговорено Юни 28, 2010 Отговорено Юни 28, 2010 Този стаг има по-малко акустични качества от електрическа китара, която не е свързана с усилвател. Опитах се да свиря с такава по път за една екскурзия в автобуса(бяха ми я дали едни образи в автобуса, дето праскаха само черно фередже ). Хората на 2-3 реда напред чуваха само стърженето на перото в струните. Не мога да ти кажа как е Корта, но този стаг определено скъсява животи и къса нерви, изключително гадна и неудобна китара. Не си давай парите са нея.
IgniteAll Отговорено Юни 29, 2010 Отговорено Юни 29, 2010 Когато отвориш една тема във форум и видиш, че е затворена или изчезва, замисли се за причината. И тази бива затворена на момента защото точно тези две марки китари са описани в подробности в предишни теми. Направи си труда да прочетеш малко преди да пишеш, моля!
Recommended Posts