Jump to content
Българският форум за музиканти

Joe Satriani-always With Me...


stomanow

Recommended Posts

Ако се бях заиграл да отрежа пасажите,които не ми харесват ,да ги свиря наново и да кърпя сигурно щеше да стане по-добре ама не ми се занимаваше :)ЛИНК

:) на dedomito (той си знае защо)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

:icon_shithappens: Смятам , че добре се е получило , но по-важното е че имаш хъс да свириш засукани парчета . Може би малко повече дилей на китарата трябва . Ще взема да го поразуча - Joe Satriani - Always with me, always with you :-)
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Много готино си го изсвирил! Има наистина доста засукани моменти,ама като цяло много хубаво. :girl_witch: Само ми се струва бекинг трака малко по силен от китарата.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

:) благодаря ви много,ама не прекалявате ли,чак пък много солидно и много хубаво изсвирено не е ,има си доста трески за дялане(то и затова китарката е по-слаба,да не се набиват на ухо по-засуканите моменти :D ).Радвам се,че ви е харесало :cheers2: .
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Според мен прекалено много дист си вкарал. Ако го понамалиш и си поиграеш да направиш готиничък звук, това ще окаже много голямо влияние на начина, по който свириш парчето. По принцип това е балада и Сатриани я свири много леко и ефирно, с мисъл за украсите и мелодичната линия. Много е важно как завършваш всяка една фраза, какво вибрато използваш и т.н. Можеш много да извлечеш, ако задълбаеш в тази посока. Това важи и за бързите пасажи, но трябва да ти "влезнат в пръстите", за да ги изсвириш леко.

 

Ти си свършил по-голямата част от работата. Остава да работиш върху това да стане красиво, ако имаш желание. ;)

 

Успех!

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Lizardman,прав си на 100 %,за съжаление единствения ми вариант за записване в момента е амплитюб 3,а с него аз не мога да докарам такъв тон за какъвто говориш,звучи много изравнено и с по-малко драйв много ми "тънее"(не че Налбантов не звучи убийствено с него,но все пак свирача е най-важен),иначе предпочитам да си свиря само в ампа,но не мога да направя свестен запис с него.Само с едно нещо не съм съгласен с теб,а именно че съм свършил по-голямата част от работата,напоследък се убеждавам,че точно "дребните" неща като тон,вибрато,гладка фраза,динамика и т.н. се постигат най-трудно и бавно.Благодаря ти за мнението и пожеланията :hysterical: .

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

  • 1 month later...

На мен ми харесва! И парчето и как си го изсвирил. Нотите са верни,ритъма е ок. Звука е вупрос на личен избор и на ефектите с които разполагаш. Сега трябва да го изсвириш like you really mean it!

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ае стига бе :) ,аз тъкмо тея дни го преслушвах тоя запис и хич не ми хареса и си казах ,добре че не е вече на първите страници в раздела,пък вие такива неща да наговорите :hysterical: .Благодаря ви много,а конкретно на Tozi мнението е по-ценно от аплодисментите на 300 души на живо :thumbs_up: .

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

На мен ми харесва, само дистъра май ми идва е повечко, но това е вече въпрос на личен вкус :thumbs_up: Евалата, някой ден искам и аз да направя кавър.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Много ми харесва :) Нещо, което ще ти помогне за саунда е да набримчиш мониторинга в стаята където записваш - било то кубе или някакъв друг източник, който да пусне фийдбек на китарата. Сач определено си играе с това и е в основата на неговия саунд :)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Отговорете в темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Предишното ви съдържание бе възстановено.   Свободно редактиране

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.