stomanow Публикувано Май 5, 2010 Публикувано Май 5, 2010 Ако се бях заиграл да отрежа пасажите,които не ми харесват ,да ги свиря наново и да кърпя сигурно щеше да стане по-добре ама не ми се занимаваше ЛИНК на dedomito (той си знае защо) Цитирай
dedomito Отговорено Май 6, 2010 Отговорено Май 6, 2010 Смятам , че добре се е получило , но по-важното е че имаш хъс да свириш засукани парчета . Може би малко повече дилей на китарата трябва . Ще взема да го поразуча - Joe Satriani - Always with me, always with you :-) Цитирай
Heartman Отговорено Май 6, 2010 Отговорено Май 6, 2010 Много готино си го изсвирил! Има наистина доста засукани моменти,ама като цяло много хубаво. Само ми се струва бекинг трака малко по силен от китарата. Цитирай
Fenix Отговорено Май 7, 2010 Отговорено Май 7, 2010 Много солидно представяне на много трудна песен! Цитирай
stomanow Отговорено Май 7, 2010 Автор Отговорено Май 7, 2010 благодаря ви много,ама не прекалявате ли,чак пък много солидно и много хубаво изсвирено не е ,има си доста трески за дялане(то и затова китарката е по-слаба,да не се набиват на ухо по-засуканите моменти ).Радвам се,че ви е харесало . Цитирай
lizardman Отговорено Май 8, 2010 Отговорено Май 8, 2010 Според мен прекалено много дист си вкарал. Ако го понамалиш и си поиграеш да направиш готиничък звук, това ще окаже много голямо влияние на начина, по който свириш парчето. По принцип това е балада и Сатриани я свири много леко и ефирно, с мисъл за украсите и мелодичната линия. Много е важно как завършваш всяка една фраза, какво вибрато използваш и т.н. Можеш много да извлечеш, ако задълбаеш в тази посока. Това важи и за бързите пасажи, но трябва да ти "влезнат в пръстите", за да ги изсвириш леко. Ти си свършил по-голямата част от работата. Остава да работиш върху това да стане красиво, ако имаш желание. Успех! Цитирай
stomanow Отговорено Май 8, 2010 Автор Отговорено Май 8, 2010 Lizardman,прав си на 100 %,за съжаление единствения ми вариант за записване в момента е амплитюб 3,а с него аз не мога да докарам такъв тон за какъвто говориш,звучи много изравнено и с по-малко драйв много ми "тънее"(не че Налбантов не звучи убийствено с него,но все пак свирача е най-важен),иначе предпочитам да си свиря само в ампа,но не мога да направя свестен запис с него.Само с едно нещо не съм съгласен с теб,а именно че съм свършил по-голямата част от работата,напоследък се убеждавам,че точно "дребните" неща като тон,вибрато,гладка фраза,динамика и т.н. се постигат най-трудно и бавно.Благодаря ти за мнението и пожеланията . Цитирай
the_pazzo Отговорено Юни 22, 2010 Отговорено Юни 22, 2010 Бравос, добре се е получило, аз ще го помъча още малко и мога да пусна 1 запис. :greenangel: Цитирай
Baby Thomas Отговорено Юни 22, 2010 Отговорено Юни 22, 2010 Има си трески да, но то никога няма да стане като на Сатч, споко. Наистина си е доста добре изсвирено! Цитирай
Tozi Отговорено Юни 23, 2010 Отговорено Юни 23, 2010 На мен ми харесва! И парчето и как си го изсвирил. Нотите са верни,ритъма е ок. Звука е вупрос на личен избор и на ефектите с които разполагаш. Сега трябва да го изсвириш like you really mean it! Цитирай
stomanow Отговорено Юни 23, 2010 Автор Отговорено Юни 23, 2010 Ае стига бе ,аз тъкмо тея дни го преслушвах тоя запис и хич не ми хареса и си казах ,добре че не е вече на първите страници в раздела,пък вие такива неща да наговорите .Благодаря ви много,а конкретно на Tozi мнението е по-ценно от аплодисментите на 300 души на живо . Цитирай
Vasil Pavlov Отговорено Юни 23, 2010 Отговорено Юни 23, 2010 На мен ми харесва, само дистъра май ми идва е повечко, но това е вече въпрос на личен вкус Евалата, някой ден искам и аз да направя кавър. Цитирай
7thString Отговорено Юни 23, 2010 Отговорено Юни 23, 2010 Много ми харесва Нещо, което ще ти помогне за саунда е да набримчиш мониторинга в стаята където записваш - било то кубе или някакъв друг източник, който да пусне фийдбек на китарата. Сач определено си играе с това и е в основата на неговия саунд Цитирай
Recommended Posts