VenomanceR Публикувано Април 26, 2010 Публикувано Април 26, 2010 Не знам дали точно тук е мястото за темата ми, но ме извинете ако не е тук Искам да ви помоля за съвет спрямо 3 микрофончета. Първото е AGK Perception 400 (380лв.), второто е М-Audio Nova (170лв.), а третото е Studio Projects B1 (170лв.). Кое от трите да си взема и дали Perceptiona си заслужава тези 210лв отгоре! Миктофона ще се ползва главно за вокали, но и за запис на ел.китара и акустична китара. Благодаря предварително. Цитирай
kalata23 Отговорено Април 26, 2010 Отговорено Април 26, 2010 (Редактирано) Ъ!? Не, че нещо, ама имаш предвид, че ще го слагаш на на някакво озвучително тяло и от там ще записваш звука на китара? Тия микрофони не са ли други и не струват ли повече? Т.е с микрофон за вокали не били било ужасно? Освен това, като ще записваш ел китара, защо просто не я свържеш към това с което ще я записваш. Редактирано Април 26, 2010 от kalata23 Цитирай
abstract iv Отговорено Април 26, 2010 Отговорено Април 26, 2010 AKG Perception 400 е подходящ и за трите иброени вида запис, той не е никъде специфизиран като vocal microphone конкретно, самите AKG го категоризират като General Purpose Condenser Microphone for multiple applications! Pазбира се за различни нужди изисква подобаващото акустично третиране на помещението, но качеството което притежава е срахотно високо (собствено ползвам Perception 420!)! Така или иначе не мисля че има място за сравнение между него и другите два модела!!! Цитирай
VenomanceR Отговорено Април 26, 2010 Автор Отговорено Април 26, 2010 Благодаря ти за изчерателния отговор, но за съжаление си взех Studio Project-a защото нямах достатъчно пари за АКГ-то и не ми се чакаше още 1 месец Живот и здраве, ще си взема и по-добър... Цитирай
liquid_death Отговорено Април 26, 2010 Отговорено Април 26, 2010 А впечатление от Б1-то, че и аз съм се насочил натам? Цитирай
BREAKDOWN Отговорено Април 27, 2010 Отговорено Април 27, 2010 Не съжалявай - ще останеш очарован от B1 Цитирай
VenomanceR Отговорено Май 9, 2010 Автор Отговорено Май 9, 2010 Наистина съм очарован от Studio Project-a. Очаквах да се представи доста по-слабо. Скоро ще сложа линк във форума на песен записвана с него, за да може да чуете всички и да си изградите някаква представа. Цитирай
VenomanceR Отговорено Юни 16, 2010 Автор Отговорено Юни 16, 2010 От Dynacord-а на 5-те кюшета. Цитирай
krasiorocknroll Отговорено Август 9, 2010 Отговорено Август 9, 2010 Бих ти препоръчал един нойман,но май ще ти е скъпичък Цитирай
yamaha Отговорено Август 15, 2010 Отговорено Август 15, 2010 Не му каза кой точно модел на Нойман...А що да не си вземе един Brauner? Или направо Телефункен Ела...Човекът търси нещо за 200 лева, ти му препоръчваш Нойман. П.П. Отделно темата е доста стара. Цитирай
Recommended Posts