Jump to content
Българският форум за музиканти

VenomanceR

новаци
  • Мнения

    8
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Previous Fields

  • Инструмент
    Kitara

VenomanceR's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

2

Обществена Репутация

  1. Zdravei,moje li da mi prati6 sample na emaila. ellafactor@yahoo.com

    Blagodarq

  2. От Dynacord-а на 5-те кюшета.
  3. И седмицата и Cubase-a са 32 битови. Драйвера за Емуто е един единствен и е бета версия. А тези настройки на харддисковете не съм ги гледал, но ще ги погледна веднага щом се прибера.
  4. Няма такова състояние. Откакто ползвам Native Instruments това нещо се случва. От време на време го няма и след това пак се появява, но вчера беше най-нелогично тъй като нито таск мениджъра нито Cubase ми показваха претоварване а Massive започваше да цикли и да пука зверски. Не се чуваше звук от него а само пукане и когато се опитам да го изкарам On Top така да се каже за да смена пресета и програмата ми забива и дава "Cubase has stopped working... bla bla bla". ПП: PC-то ми е доста мощно и не виждам как един виртуален инструмент може да му яде ресурсите. ППП: Преди да пусна Cubase гледам да съм изключил всички гадни програмки които може да дърпат тайно от ресурсите ми...
  5. Здравейте колеги. От скоро имам следния проблем с виртуалните инструменти на NI. Появява ми се пукане и циклене на звука (Audio Crackling). DCP Latency Checker-а си седи в зеленото и не отчита проблеми. Рам паметта ми не е дори и на половина пълна, процесора ми е Quad Core Q6600 и не индикира да е претоварен. Ползвам Cubase 5 за DAW и понякога ми показва че Asio драивера се претоварва или нещо от сорта (също и индикатора за работа на хард диска скача). Вчера обаче се появи същия проблем и нито един от индикаторите на програмата не показваше претоварване. Много съм объркан и не знам какво да права, опитах почти всичко... Саунд картата ми е E-MU 1616m, но не смятам, че проблема е в нея. С Windows 7 съм. Ако някой знае решение на проблема да помогне плс.
  6. Наистина съм очарован от Studio Project-a. Очаквах да се представи доста по-слабо. Скоро ще сложа линк във форума на песен записвана с него, за да може да чуете всички и да си изградите някаква представа.
  7. Благодаря ти за изчерателния отговор, но за съжаление си взех Studio Project-a защото нямах достатъчно пари за АКГ-то и не ми се чакаше още 1 месец Живот и здраве, ще си взема и по-добър...
  8. Не знам дали точно тук е мястото за темата ми, но ме извинете ако не е тук Искам да ви помоля за съвет спрямо 3 микрофончета. Първото е AGK Perception 400 (380лв.), второто е М-Audio Nova (170лв.), а третото е Studio Projects B1 (170лв.). Кое от трите да си взема и дали Perceptiona си заслужава тези 210лв отгоре! Миктофона ще се ползва главно за вокали, но и за запис на ел.китара и акустична китара. Благодаря предварително.
×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.