Jump to content
Българският форум за музиканти

Recommended Posts

Отговорено

Разгледах всичките клипчета и истината е, че съм зашеметен (по точно от песента I was made for loving you на Kiss)

Тъпото е, че ако бяхме някоя от държавите където се дава шанс на всички (Америка,Германия,Канада,Австралия и тн) щяха и вас да дават по Payner на примерно, а не само онез чалга певици с големите ц**и, дето без плей бек не могат нищо да направят.

• 2 weeks later...
Отговорено

Това си беше наистина професионално изпълнение :girl_cray2::surprise::) Много съм впечатлен всичко е перфектно .. Не съм чувал по-добър кавър на тази песен браво :)

Отговорено

Просто нямам думи... това е наистина един уникален кавър. ЕВАЛА ! Браво на вас наистина трябва някой път да ви гледам наживо. Отново едно голямо БРАВО ! :girl_cray2::surprise:

Отговорено
Това си беше наистина професионално изпълнение :thumbs_up: :thumbs_up: ;) Много съм впечатлен всичко е перфектно .. Не съм чувал по-добър кавър на тази песен браво :yes:

Я пак си помисли дали не си чувал по-добър :yes:

Отговорено

Добре е че сравняваш запис с телефон с концертен на Whitesnake. Показва абстрактно мислене :/

Край на офтопика.

Отговорено (Редактирано)

^^ Ковърдейл пее и в оригиналния Burn на Purple, което прави това изпълнение не съвсем кавър ;)

-------

Баце, много яко пееш рок - изкефи ме агресията! :thumbs_up:

ХА, Глен Хюз нещо по-женствен от всякога... :thumbs_up:

Редактирано от Ивелин
Отговорено

Знам кво прави и къде пее Дейвид, и също.. не сравнявам запис от телефон със студиен запис.. сравнявам изпълнение "свирняяяяяяяяяя брат, свирняяяяяяяя" :thumbs_up:

Отговорено

Бях на последния концерт на белия х*й, а миналия месец гледах и Иерихон. И определено повече се изкефих на нашата банда! :thumbs_up:

Отговорено (Редактирано)
Това си беше наистина професионално изпълнение :) :) :) Много съм впечатлен всичко е перфектно .. Не съм чувал по-добър кавър на тази песен браво :)

Я пак си помисли дали не си чувал по-добър :D

Ми човече да ти кажа Деивид Ковърдеил никога не го пее на живо онова До .. в началото на песента като запее...А тоя пича си го изпя..Тука при Дейвид се свири с мн по-добра техника нормално е да звучи така, Но с риск да провокирам мн хора ...Това изпалнение ми харесва повече от това на Дейвид , което си постнал :) (Лично мое мнение)

Редактирано от Jimmy Page